תודה על פתיחת הנושאמישהי מכירה את מתן תרופת IVIG בהריון למניעת אנמיה עוברית בעקבות נוגדנים
תודה רבה
אשמח לידע בנושא
נתון זה אני מודעת לכך.IVIG זו תרופה הניתנת בד''כ למחלות אוטואימוניות בד''כ עוזר רק לתקופה קצרה בין יומיים לשבוע. משתנה מאחת לאחת
יש תרופה ביולוגית שיכולה גם כן לעזור RETUXIMAB.
אני קיבלתי IVIG בהריון עד כמה שידוע לי אין לה שום השפעה על העובר .
RETUXIMAB. מבטרה היא תרופה כללית יותר טובה מ IVIG אבל אין עליה עדיין מספיק ניסיון בהריון
תודה על המענהIVIG זו תרופה הניתנת בד''כ למחלות אוטואימוניות בד''כ עוזר רק לתקופה קצרה בין יומיים לשבוע. משתנה מאחת לאחת
יש תרופה ביולוגית שיכולה גם כן לעזור RETUXIMAB.
מה זה אומר??.היא מוגדרת ברמת סיכון c
רמות סיכון בהריון ע"פ הרפואה מתחלקות ל5 דרגות, כשדרגת C היא באמצע, שכן הוכח סיכון כל הוא בניסויים על חיות וכדו', אבל בהריונות של נשים לא בוצע מחקר לשלול סיכון משמעותי. החלוקה היא A. B. C. D. Xמה זה אומר??.
IVIG כמה שידוע לי עדיין לא יודעים להצביע ברפואה בדיוק מהי צורת ההשפעה שלה, היא וודאי פועלת במערכת החיסונית [תאי דם מסוג B], כשהשימוש בתרופה זו נעשה בכדי למנוע תגובה חיסונית חריפה, לנוגדנים המתפתחים בגוף ומהווים סיכון לתקיפת מערכות הדם בכמה אופציות, בהריונות ניתן בעיקר בשל נוגדנים מסוג אנטי D המוכרים יותר, או פגיעה בטסיות האם, או בעקבות פרוו.IVIG זה אימונוגלובולינים שמחזקים את הגוף. מכירה כמה וכמה הריונות שבחסדי שמים הסתימו בהצלחה בזכות זה .
כמובן אין תחליף ליעוץ רפואי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: