כל השוברים לארוחות וכו' שמחלקים לאנשים שעולים לשידור, פותרים חידות,פרסי תנחומים וכאלה, מקבלים אותם באמת?
הרואה חשבון או העו"ד אמור לוודא שההגרלה נערכה ביושר, ולא עם "פתקים פתוחים, ועיניים פקוחות".לחינם הזלתי דמעות כשלא זכיתי....
ותכלס, בכל הגרלה יש ליווי של עו"ד, לא? הוא לא אמור לעזור בקטע הזה?
כן, אני קיבלתיכל השוברים לארוחות וכו' שמחלקים לאנשים שעולים לשידור, פותרים חידות,פרסי תנחומים וכאלה, מקבלים אותם באמת?
כל השוברים לארוחות וכו' שמחלקים לאנשים שעולים לשידור, פותרים חידות,פרסי תנחומים וכאלה, מקבלים אותם באמת?
מכיר כמה שקיבלו כמה פעמים, ברדיו ב99% זה אמיתי.כן, אני קיבלתי
זה חברה, והחברה לקחה אחריות, לא עמותה שמראש מפילה את האחריות רק על בעלי העסקים שתרמו את הפרסאח שלי זכה בנופש זוגי בפראג, כולל טיסות ואש"ל וכו'
מדוריטוס.
דווקא קיבל
צו ליב האבן קאס זייער אסאך!!!!"צוזאגן און ליב האבן קאסט נישט קיין געלט"
לדעתי ההבדל הוא האם זה עמותה או חברה בע"מ, כי בחברה בע"מ יש אדם שממונה על ההגרלה והזכיות, והם חותמים חוזה מראש עם מפעיל מסויים שהוא יתן את השירות [חברת נופשים וכד'] והם מחוייבים בחוזה מול החברה.אולי לא יפה לומר, כשחברה חילונית עורכת הגרלה/מבצע תמיד מקבלים את הזכיה,
אני קיבלתי כבר כמה וכמה פעמים ואפילו פרסים גדולים כמו אופני הרים, מצלמה ועוד,
לעומת זאת, בחברה החרדית (בלי הכללות) מזלזלים ברצינות הזכיות, מבטיחים ולא מבטיחים לקיים.
יש אמרה באידיש, "צוזאגן און ליב האבן קאסט נישט קיין געלט"
(להבטיח ולאהוב אינו עולה כסף).
רעיון גאוני!שמעתי על אחד שזכה בדירה אחרי המון רעש, דיברו איתו בשידור ופרסמו את שמו.
אחרי כחודש הוא קיבל טלפון שזה היה טעות...
אני יודעת על ישיבת נתיבות עולם שעשו לפני תקופה הגרלה על רכב בין תורמים, חברים שלנו זכו, ואכן קיבלו.
וואו!! חזק! הם באמת שקרנים כל כך?היה את ארגון "יגריל דירה" שמכר את הציבור כמה פעמים.. עם הבטחות.
אני מכיר עו"ד ידוע שניהל תיק נגד עמותה שעשתה הגרלה על דירה ולא נתנו
כפי שנראה החברות במשק לא עושות מעצמן צחוק, רק העמותות והארגונים הם הבעייתיים כמו שאמרו לעיל.מכירה מקרוב את אלו שזכו ממש לאחרונה בנופש בבולגריה מקוקה קולה.
שמעתי שהיה מושלםםם.
יש הבדל (בכיס העמותה כמובן...) בין לעמוד בהתחייבות לעיצוב מודעה,לבין רכב/ מטבח...אחותי ואני זכינו בעיצוב מודעה לעיתון קטיפה.
קבלנו את כל הפרס... בצורה יפה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: