@אבימי
נכונה הבינותי, שלצערך לא אזכה לחסות בצל הקסם,
בפורום התהילה, בין פטדות עדן ואחלמות המכות בסנוורת רכה
כל עין שוזפתן שאינה מורשה.
האכן כן?
או שמא לשמחתך - לא.
ז"ל ה'אתרא'. לא ה'מרא'. (אין יאוש וגו')מרא דאתרא ז"ל
השילובז"ל ה'אתרא'. לא ה'מרא'. (אין יאוש וגו')
הפורום החדש יהיה לזן אחד בלבד מהשלל שיצר הבורא.
בלבד. ללא מגוון. אזי ביום פקודה ביהל עלינו זהרוריתא דחדתא - הפורום החדש,
אתם תדעו הלנו אתם אם לגלות המר להתדפק דלתות אבירות לב יודעות תרועת סופרות שבדרך או שהגיעו או שנשארו בבית או בסנפלינג עלי בקשת חברות.
אינני מבין מה הבנת מההודעה שלי,אך ללא ספק משהו שלא קשור אל תוכנה.כבודך, אני ממש נעלב, איני מוצא את נפשי, כל כולי אחוז שלבקת חוגרת ירקרוקת,
צמרמורות חונקות את מקלד אצבעותיי..
שומע אני קול איתן, בוקע מעמקי עוז רוחי,
לא!
איני מוכן לזאת!
יהודי אני, ויהודי אשאר!
אני חלק מהותי מזהרוריתא דחדתא!
ובכלל בחיים לא עשיתי סנפלינג...
הסבלנות עומדת להתפקעחברה.
תקשיבו.
יש לנו הרבה מה להשקיע בפורום, אנו ממתינים להכרעת ההנהלה בנושאים מסויימים. עד אז, בבקשה התאזרו בסבלנות.
יפה מאודתרגילי סבלנות.
מעשה ברבי שלמה מזוועהיל זי"ע שישב לסעודה שלישית בצריף- ביתו, והמסכנים של ירושלים סבבו את שולחנו. אחד החסידיםשנקעה נפשו מהמתרחש פנה אליו בשאלה:
אצל כל הרעב'ס יש מה ללמוד, הם אומרים תורה, אבל ממה שקורה פה מה ניתן ללמוד ?
ענה לו הרבי: את מידת הסבלנות.
גם לי היה כזה סיפור, שביקשתי לקדם איזה מהלך וקיבלתי אישור עקרוני ממו"ר שליט"א, ושאלתי אז מה עלי לעשות ? האם לדבר עם פלוני ופלוני ?
והשיב לי: להמתין.
אכן אני עשיתי את המוטל עלי... והעניין הסתדר מהר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: