אשמח לדעת אם יש תוכנה או כל דבר אחר שמתרגם אוטומטי סרט (מאנגלית לעברית).
מה זה אומר חינמי ותשלום? פחות בא לי להרשם לפני שאני יודעת מה זה האתרים האלה. ואני מעוניינת בתוכנה חינמית.וכאן תמצאו עוד כמה מחוללי כתוביות בחינם ובתשלום
Kapwing (חינמי ותשלום)
HappyScribe (בתשלום)
Spoke (בתשלום)
Headliner.app (חינמי ותשלום)
תמלולה (בתשלום)
בחינם אפשר ביוטיוב כפי שכתבתימה זה אומר חינמי ותשלום? פחות בא לי להרשם לפני שאני יודעת מה זה האתרים האלה. ואני מעוניינת בתוכנה חינמית.
לפני כמה זמן פתחתי סרט שלא היה מתורגם דרך התוכנה של הקונוס הכתום הזה וזה תרגם לי את הסרט. אם יש טריק בסגנון הזה אני מעדיפה.
פתחתי ערוץ ביוטיוב ואני צריכה קצת עזרה עם זה - העלתי סרט באורך של כשעה וחצי-שעתיים, והוא כותב שהעלאה הופסקה כי הסרטון ארוך מדי, מה אני יכולה לעשות לגבי זה?בחינם אפשר ביוטיוב כפי שכתבתי
ביוטיוב אפשר לעלות גם יותר משעתיים. השערה שלי שזה בעיה בהעלאה.פתחתי ערוץ ביוטיוב ואני צריכה קצת עזרה עם זה - העלתי סרט באורך של כשעה וחצי-שעתיים, והוא כותב שהעלאה הופסקה כי הסרטון ארוך מדי, מה אני יכולה לעשות לגבי זה?
אגב שלחתי את זה תחת הכותרת של פרטיות של "רק אני יכול לצפות" - האם יכולים לתבוע אותי על זכויות יוצרים או שלאף אחד אין גישה לתוכן שאני מעלה בפרטי?
יש תוכנה מדהימה של מיקרוסופטאשמח לדעת אם יש תוכנה או כל דבר אחר שמתרגם אוטומטי סרט (מאנגלית לעברית).
זה לא תרגם לך אוטומטי זה "שאב" את הכתוביות בעברית מהאינטרנט. אם מדובר בסרט שיצא לאקרנים ולא בסרטון פרטי שמישהו יצר ברוב המוחלט של המקרים יש קובץ כתוביות חינמי ברשת (למעט סרטים ישנים מאוד או בשפות מאוד אקזוטיות). הפתרונות שהציעו כאן הם לסרטונים/סרטים עצמאיים.מה זה אומר חינמי ותשלום? פחות בא לי להרשם לפני שאני יודעת מה זה האתרים האלה. ואני מעוניינת בתוכנה חינמית.
לפני כמה זמן פתחתי סרט שלא היה מתורגם דרך התוכנה של הקונוס הכתום הזה וזה תרגם לי את הסרט. אם יש טריק בסגנון הזה אני מעדיפה.
ניסתי שוב להעלות וזה שוב אומר שהסרטון ארוך מדי כנראה שהבעיה היא לא בהעלאה בכל מקרה הוא מפנה אותי לדף שבו צריך אישור טלפוני בכדי לאמת שאני לא רובוט והכל שם מסתבך. האימות נעשה ע"י קוד שנשלח כהודעה קולית וזה לא באמת שולח לי שום קוד (וזה לא בSMS בדקתי שזה הודעה קולית)ביוטיוב אפשר לעלות גם יותר משעתיים. השערה שלי שזה בעיה בהעלאה.
לא יכולים לתבוע אותך כל עוד לא פרסמת.
איך התסדרת בסוף?ניסתי שוב להעלות וזה שוב אומר שהסרטון ארוך מדי כנראה שהבעיה היא לא בהעלאה בכל מקרה הוא מפנה אותי לדף שבו צריך אישור טלפוני בכדי לאמת שאני לא רובוט והכל שם מסתבך. האימות נעשה ע"י קוד שנשלח כהודעה קולית וזה לא באמת שולח לי שום קוד (וזה לא בSMS בדקתי שזה הודעה קולית)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: