תקלות בכרטיס זיכרון

צחוק עשה

משתמש חדש
יש לי 2 כרטיסי זיכרון אתד כשמכניסים לנגן הוא כותב אתחול כרטיס טעות והשני שיניתי בנגן את השם של התיקיה ששם היו כל הקבצים והכל נמחק ואי אפשר להגיע לזה אבל זה מראה שהנפח של הכרטיס מלא.
יש למישהו מידע בנושא זה?

מחשבים זה אני !

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
יש לי 2 כרטיסי זיכרון אתד כשמכניסים לנגן הוא כותב אתחול כרטיס טעות והשני שיניתי בנגן את השם של התיקיה ששם היו כל הקבצים והכל נמחק ואי אפשר להגיע לזה אבל זה מראה שהנפח של הכרטיס מלא.
יש למישהו מידע בנושא זה?
צריך לבדוק במחשב
במצלמה זה לא רלוונטי מה כתוב

יהונתן שירום

משתמש רשום
לגבי הכרטיס הראשון באמת צריך לבדוק במחשב
אבל הכרטיס השני צריך להיכנס לשורת הפקודות במחשב ולהקיש סיסמה כל שהיא אם יש לך מחשב ואת/ה רוצה לראות את כל הקבצים אני יכול להביא לך את הסיסמה!

צל של עצמו

משתמש רשום
יש למישהו מידע בנושא זה?
צריך לבדוק, מסתבר שצריך שיחזור, אתם בבני ברק?

צל של עצמו

משתמש רשום
אבל הכרטיס השני צריך להיכנס לשורת הפקודות במחשב ולהקיש סיסמה כל שהיא אם יש לך מחשב ואת/ה רוצה לראות את כל הקבצים אני יכול להביא לך את הסיסמה!
זה נכון במקרה מסוים שבו הקבצים הפכו למוסתרים, אבל יש מקרים יותר מורכבים שבהם צריך שיחזור.

צחוק עשה

משתמש חדש
הכרטיס הראשון לא נקלט גם במחשב, ולגבי הכרטיס השני מה זה שורת הפקודות? אני בוחר בתיקיה וזה כותב לי אין גישה אל...

STARS.

משתמש רשום
יש תוכנה שמורידים מגוגל שנותן לשחזור כרטיסים
לפעמים אפשר לראות אחרי שחזור אם מישהו פעם השתמש בכרטיס לפני
למזמינים מאליאקספרס .........

צל של עצמו

משתמש רשום
לא היית מציע לשחזר לבד אם אין לך ידע בנושא, אתה יכול לפנות לegozkokus1 [@מתכנת חובב] שיבדוק לך בשליטה מרחוק או שתלך לאיש מקצוע

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  82  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה