התנדבתי (נודבתי) להכין טשולנט פרווה לסיום מסכת בכיתה של הבן שלי היום.
אני בד"כ מכינה טשולנט בשרי, אבל לכבוד הארוע כמובן שהוא פרווה.
אצלי לא שמה גריסים כי אף אחד לא אוכל אבל הבחור הסביר לי בטוב טעם ודעת שצריך.
העמדתי את הסיר, הוא התחיל לרתוח ואחרי עשר דקותא ני מריחה ריח קצת שרוף.
מסתבר שהגריסים התחילו להידבק לתחתית של הסיר...
יש איך להציל את זה?
אני לא רוצה שיהיה טעם שרוף...
וגם לא רוצה שהגריסים ישרפו...
מה עושים???
אני בד"כ מכינה טשולנט בשרי, אבל לכבוד הארוע כמובן שהוא פרווה.
אצלי לא שמה גריסים כי אף אחד לא אוכל אבל הבחור הסביר לי בטוב טעם ודעת שצריך.
העמדתי את הסיר, הוא התחיל לרתוח ואחרי עשר דקותא ני מריחה ריח קצת שרוף.
מסתבר שהגריסים התחילו להידבק לתחתית של הסיר...
יש איך להציל את זה?
אני לא רוצה שיהיה טעם שרוף...
וגם לא רוצה שהגריסים ישרפו...
מה עושים???