GRN
משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
•
עיצוב ואדריכלות פנים
מה בתכנון?
אשמח לשמוע, לקבל השראה.
משתפת בשלי, אולי מישהו יהנה.
1. אני לא עושה סימנים כחלק מקדים לסעודה עצמה, אלא הסימנים עצמם הם הסעודה.
למשל, סלט פתיחה בכיוון של חסה, מנגו ותמרים, דג מושט ממולא (בלילה השני סלמון עם עשבי תיבול וגרגירי רימון) ובחלק השני של הארוחה, תמרים ממולאים בבשר, כדורי בשר עם עלי סלק (או עלי סלק ממולאים בבשר ואורז) כדורי בשר עם כרישה, עוגת גזר לקינוח או צ'יפס גזר וכן הלאה על זאת הדרך.
2. כדאי לחלק את האוכל מראש בכלים נפרדים ליום הראשון וליום השני (עדיף פיירקס עם מכסה, קל לאחסן ולחמם)
3. לזכור שלוקח המון זמן לבדוק את העלים והרוביא
4. תפוח הדבש אני מעדיפה להכין לכל אחד בצלחת משהו אישי
5. לא אוכלים הרבה!
אשמח לשמוע מה אתם מתכננים לסעודות השונות
אשמח לשמוע, לקבל השראה.
משתפת בשלי, אולי מישהו יהנה.
1. אני לא עושה סימנים כחלק מקדים לסעודה עצמה, אלא הסימנים עצמם הם הסעודה.
למשל, סלט פתיחה בכיוון של חסה, מנגו ותמרים, דג מושט ממולא (בלילה השני סלמון עם עשבי תיבול וגרגירי רימון) ובחלק השני של הארוחה, תמרים ממולאים בבשר, כדורי בשר עם עלי סלק (או עלי סלק ממולאים בבשר ואורז) כדורי בשר עם כרישה, עוגת גזר לקינוח או צ'יפס גזר וכן הלאה על זאת הדרך.
2. כדאי לחלק את האוכל מראש בכלים נפרדים ליום הראשון וליום השני (עדיף פיירקס עם מכסה, קל לאחסן ולחמם)
3. לזכור שלוקח המון זמן לבדוק את העלים והרוביא
4. תפוח הדבש אני מעדיפה להכין לכל אחד בצלחת משהו אישי
5. לא אוכלים הרבה!
אשמח לשמוע מה אתם מתכננים לסעודות השונות