בשרי תפריט לסעודה בשרית

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
@חנה חיה אפשר את המתכון למרק ירקות משובח טחון?
סוד הטעם של המרק זה אידוי ארוך של הבצל
ואז להוסיף קישואים
בטטות
פלפל אדום
ולהמשיך לאדות...
להוסיף מים כשרותח להוסיף עדשים אדומות ולהמשיך לבשל
לטחון
ולבדוק טעמים
העדשים האדומות והפלפל אדום (גמבה) מאוד מעשירים את הטעם
 

המקל והגזר

משתמש מקצוען
הקונוס הוא חצי טורטיה
גילגלתי לקונוס ערבבתי ביצה+קטשופ+ חרדל מרחתי על הקונוס וגלגלת בפרורית זהב
בתוך הקונוס שמתי כדור נייר כסף לשמר על הצורה ואפיתי רבע שעה
נשמר מעולה בקופסה סגורה
המילוי ירקות מאודים+ חתיכות קנות של חזה
מתובל בסילאן, מלח, רוטב סויה ואבקת מרק
 

כלי

משתמש פעיל
עושים עיסה של קציצות. ומכדררים לכדורים גדולים,
שמים את הפסטרמה בתבנית מאפינס, מה שיש נותן לזה צורה של פרח,
שמים באמצע את הכדור בשר
מערבבים (כמדומני ממש):
שמן,
שום כתוש,
יסלאן
סויה
מלח פלפל
שופכים מלמעלה ואופים עד להתייצבות הבשר

מתכון של בית החלמה טלז סטון
ל-60 חתיכות כמה עוף טחון אני צריכה?
 

saralulu

משתמש מקצוען
סוד הטעם של המרק זה אידוי ארוך של הבצל
ואז להוסיף קישואים
בטטות
פלפל אדום
ולהמשיך לאדות...
להוסיף מים כשרותח להוסיף עדשים אדומות ולהמשיך לבשל
לטחון
ולבדוק טעמים
העדשים האדומות והפלפל אדום (גמבה) מאוד מעשירים את הטעם
@חנה חיה,
כשאת כותבת אידוי ארוך של הבצל ז״א לשים שמן ואח״כ בצל על אש נמוכה?
פלפלים לא רלוונטי אצלי, איך זה יוצא עם ירקות אחרים?
יש לי בבית: קישוא, גזר, תפו״א, בטטה, בצל, שום.
תוכלי לכתוב לי איך אני מכינה מהם מרק טעים? יעזור לי מאד!
תודה רבה!
 

אלי7:)

משתמש מקצוען
יש לי בבית: קישוא, גזר, תפו״א, בטטה, בצל, שום.
תוכלי לכתוב לי איך אני מכינה מהם מרק טעים? יעזור לי מאד!
תודה רבה!
את רוצה מרק מעוך - קרמי או ירקות?
אם את רוצה ירקות כתבתי כאן מתכון מושלם בעיני
מטגנים בצל גדול
מוסיפים כמה שיני שום חתוכות
מוסיפים קוביות גזר וממשיכים לטגן
מוסיפים 2 כפות קמח וכף שמן ומערבבים
מוסיפים מעט מים וממיסים גושי קמח שנוצרו
מטבלים בפלפל שחור, מלח, ואבקת מרק (בפסח - אם קמח פסקי כמו קמח תפו"א ובלי א. מרק)
מוסיפים מים בערך חצי סיר ולאחר ביעבוע עדין מוסיפים קוביות של תפ"ו, קישוא, דלעת , קולרבי - אפשר להוסיף או להשמיט כל ירק שאתם אוהבים במרק. מוסיפים גם סלרי גבעול + עלים חתוך (אפשר גם שמיר)
מבשלים בערך 40 דקות אם חסר מים/תיבול אז מוסיפים
לקראת סוף הבישול אפשר להוסיף פרחי כרובית טריה או מופשרים
יאמיייייייי
אפשר גם להוסיף פסטה צדפים מיני (לא להגזים בכמות ... אני לא אספר איך היה נראה שהגזמתי:sne:)
או 2 כפות קוואקר
או קניידלך
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
@חנה חיה,
כשאת כותבת אידוי ארוך של הבצל ז״א לשים שמן ואח״כ בצל על אש נמוכה?
פלפלים לא רלוונטי אצלי, איך זה יוצא עם ירקות אחרים?
יש לי בבית: קישוא, גזר, תפו״א, בטטה, בצל, שום.
תוכלי לכתוב לי איך אני מכינה מהם מרק טעים? יעזור לי מאד!
תודה רבה!
בדיוק! אני מאדה את הבצל הרבה מאוד זמן על אש נמוכה הבצל מקבל ארומה מיוחדת
אם יש לך את הזמן תאדי אפילו שעה רק את הבצל
ואז תוסיפי את כל הירקות ותמשיכי לאדות לכשיוציאו נוזלים ואז תוסיפי מים ותיבול
להביא לרתיחה ולבשל עוד על אש נמוכה לטחון ולהמשיך לבשל עוד
את רוצה מרק מעוך - קרמי או ירקות?
אם את רוצה ירקות כתבתי כאן מתכון מושלם בעיני
נשמע מעולה ממש!!!
 

ברבור1

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
@חנה חיה האם המתכון של הפרח פסטרמה, והטורטיה מתאים לחג? או שטעים רק טרי?
מפחדת להכין ובסוף יתייבש על הפלטה....
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
@חנה חיה האם המתכון של הפרח פסטרמה, והטורטיה מתאים לחג? או שטעים רק טרי?
מפחדת להכין ובסוף יתייבש על הפלטה....
יתאים מאוד
את הפרח אני עושה הרבה לשבתות. מחממת על תבנית הפוכה
ואת הטורטיות אני מכינה לחג הקרוב
עדיין מתלבטת אם להרכיב לפני ההגשה או מראש
בכל מקרה מחממת על גבוה
 

תמלול זריז

משתמש מקצוען
המתכון של המילקי פרווה: (20-24 יחידות)
שכבה א'
2 שוקולד מריר
מומס עם חצי מרגרינה
+ חצי קופסה פרלינה
להקציף 7 ביצים
להוסיף את 7 חלמונים לשוקולד המומס
ולערבב היטב
להוסיף את התערובת לקצף בזהירות
ולחלק לכוסות.

שכבה ב':
להקציף 2 ריץ
חצי קופסה נוטלה
סליחה על ההקפצה...
בשכבה ב' חצי קופסה נוטלה הכוונה לפרלינה? וגם, בתמונה המצורפת השכבה העליונה היא לבנה. פשוט לא הוסיפו את הקרם?
תודה רבה
 

צביה CPA

משתמש סופר מקצוען
 

קינוח חלבי

משתמש צעיר
הפרח פסטרמה שהבאת כאן ונראה מדהים!
מה עוד אפשר למלאות לא עוף\בשר טחון?
מנת פתיחה היה פטה כבד + ריבת בצל לצד לחמניה ממולאת בשר טחוןצפה בקובץ המצורף 1390228
מרק ירקות משובח טחון
ומעליו מקל פילו ממולא בקר טחון
צפה בקובץ המצורף 1390230

מנה עיקרית בקר מפורק על מצע קרם בטטות
פרח פסטרמה ממולא בשר טחון
וטורטיה ממולאת חזה מוקפץ+ כבד

צפה בקובץ המצורף 1390232
הפסטרמה, הנראות מדהימה!
מה אפשר למלאות עוד בפסטרמה? לא עוף\בשר טחון
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה