מטגנים בצל גדול
מוסיפים כמה שיני שום חתוכות
מוסיפים קוביות גזר וממשיכים לטגן
מוסיפים 2 כפות קמח וכף שמן ומערבבים
מוסיפים מעט מים וממיסים גושי קמח שנוצרו
מטבלים בפלפל שחור, מלח, ואבקת מרק (בפסח - אם קמח פסקי כמו קמח תפו"א ובלי א. מרק)
מוסיפים מים בערך חצי סיר ולאחר ביעבוע עדין מוסיפים קוביות של תפ"ו, קישוא, דלעת , קולרבי - אפשר להוסיף או להשמיט כל ירק שאתם אוהבים במרק. מוסיפים גם סלרי גבעול + עלים חתוך (אפשר גם שמיר)
מבשלים בערך 40 דקות אם חסר מים/תיבול אז מוסיפים
לקראת סוף הבישול אפשר להוסיף פרחי כרובית טריה או מופשרים
יאמיייייייי
אפשר גם להוסיף פסטה צדפים מיני (לא להגזים בכמות ... אני לא אספר איך היה נראה שהגזמתי
)
או 2 כפות קוואקר
או קניידלך