עורכת ווידיאו
משתמש רשום
למשי יש תפריט שבועי של אוכל בישיבה?
תודה רבה, את עובדת בתחום?בעז"ה אחה"צ אצלם ואעלה...
לא...(דווקא מתחשק לי)תודה רבה, את עובדת בתחום?
אין מילים זה ממש עוזר לי!!לא...(דווקא מתחשק לי)
בעלי עובד בישיבה אחה"צ ולפעמים הילדים מצטרפים אליו שמתאפשר והם כבר אוכלים שם ארוחות ערב
מודפס שם בענק התפריט לטבחיות. בעז"ה אבקש ממנו שיצלם היום.
(ארוחות ערב היתה תקופה שהוא היה מכין להם אז משם התפריט)
אגב, זאת ישיבה חסידית אז נראה לי שהתפריט קצת סטייל...
גם ממרחים-חמאת בוטנים, שוקולד, ריבה, חלווהארוחת בוקר זה אותו דבר בכל המקומות לחם, ביצים, גבינה, חלב, פעם/פעמיים בשבוע קוטג' ירקות קצת וכדו'
אוהוו תודה רבה!!! איזה מדהימה!!לא הצלחתי להעלות צילום אז העתקה-
צהריים-
שבוע א'
ראשון- כנפיים בצילי מתוק ושומשום אפויות. אורז צהוב. אפונה וגזר, עגבניות פרוסות בפפריקה ושמן, פרי
שני-קציצות הודו מבושלות, פירה, שעועית ירוקה, סלט ירקות, ג'לי במרכזי שולחן
שלישי-מרק ירקות, קוסקוס, שקדי מרק, פרי
רביעי-שניצל תירס, ספגטי ברוטב אדום, פרי
חמישי-צ'ולנט, קוגל תפו"א, ארבעס, קולה, מיצים
שבוע ב'
ראשון-שוקיים עוף מבושלות עם אפונה. פתיתים. קערות ירקות חתוכים. פרי
שני-גולש נקניקיות בשריות ותפו"א, סלט ירקות עלים, קוקטייל פירות
שלישי-שניצלים. פירה. סלט עגבניות ובצל. ג'לי
רביעי-קבב/המבורגר, פסטה, רוטב פיצה, פרי
חמישי-פסטרמה, קוגל אטריות, קוגל תפו"א, שתיה מתוקה
שבוע ג'
ראשון-חזה עוף אפוי, אורז, תירס, פרי
שני-פלאפל, ציפס, סלט, חמוצים, פיתות, קוקטייל פירות
שלישי-קציצות מעוף טחון ואורז מבושלות, קוסקוס, אפונה וגזר, ג'לי
רביעי-ירכיים אפויות, פתיתים, ירקות חמוצים משימורים, פרי
חמישי-צ'ולנט, קוגל תפו"א, ארבעס, קולה, מיצים
בגדול זה תפריט רשמי. תמיד יש שינויים ואילתורים. יכול להגיע חזה עוף במקום שוקיים או אפונה קפואה במקום יבשה...
בחורף לפעמים מכינים מרקים יותר מסויה ובקיץ יותר פרווה מאשר בשרי כבד.
שימי לב ששלושה פעמים בשבוע בשרי איכותי. כל יום תוספת ירק מבושלת ותוספת ירקות מגוונת.
צריך גם לסנכרן עם הארוחת ערב שלדוג' לא יהיה באותו יום בוקר פלאפל וערב ציפס...
קחי בחשבון שבחורים אוכלים המוןןןן הם בגיל של גדילה וצריך הרבה אוכל.
וכמו בארוחת ערב תמיד לשים בבר כל מיני רטבים כמו-קטשופ, מיונז,ברביקיו, צילי, (הכל מגיע בדליים ענקיים. כן?),שקדי מרק אם יש מרק, אטריות, ועוד קערות מכל התוספות חוץ מאלו שמחלקים במרכזי שולחן.
בהצלחה רבה רבה!!!!!!!!!!
אטריות מבושלות מטובלות הכוונה עם הסוכר המושחם או סתם טיבול אחר?כמו שכתבתי זה ממש נתון לשינויים.
פשוט רוצים מאד לגוון אז שימי לב ששבועיים צ'ולנט ושבוע אחד לא,
וארבעס אפשר להכין לבד או להזמין אבל זה יחסית יקר. מה שאצלם עושים-
לוקחים שימורי ארבעס ענקיים, מסננים ומוסיפים מלח ופלפל שחור/לבן וקצת כמון.
הבחורים לא מעלים בדעתם...
אני לא יודעת איזו גודל הישיבה אצלך אבל אני מדברת איתך במושגים של 180 בחורים ו25 אנשי צוות.
אז הכל שם במטבח בענקקקק. היבשים באריזות של 5 ק"ג, השימורים ב10 ק"ג, התבלינים בקופסאות 4 ק"ג, הרטבים בגריקנים וכו...
אגב, ביום שמכינים קוגל אטריות לפני שמוסיפים ביצים לעיסה הטבח מפריש קערה מכובדת של אטריות מבושלות מטובלות ומניח בבר. זה להיט היסטרי!!!!
גנבתי את הרעיון גם אלי הביתה
זה אני כבר לא יודעת...איפה מזמינים ג'ריקנים של רטבים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: