אם אפשר לבקש עוד משהו -
גבינות מתובלות - את קונה מוכן, או מכינה לבד? אם כן - איך?
ובנוגע לכמויות גבינה ביחס למספר סועדים - איך את משערת?
שוב תודה רבה.
מכינה גבינות מתובלות
אז ככה:
על כל קופסת גבינה 750 גרם 1 שמנת חמוצה וחצי כוס שמן זית(לא חייבים אך מעשיר מאוד)
מחלקת ל2
1) לקצוץ שמיר טרי ושום גבישי לפי הטעם ומלח
2) בצל מטוגן עם אבקת מרק בצל
3) פפריקה ושום
4) בצל ירוק
5) זעתר ושומשום
ועוד כיד הדמיון הטובה..
כמויות ל20 איש 3 חבילות גבינה