מזל טוב!אפשר מתכונים לכל דבר?
זה הבכור שלנו...
מנת פתיחה:אנו מתעתדים לברמץ את בננו הבכור בעוד מס' חודשים
התוכנית היא לעשות בר מצוה בבית עם תפריט יוקרתי
עם צילחות מושקע, מנות פתיחה וכו'...
מחפשת רעיונות ומתכונים למנות שאפשר להקפיא מראש,
כדי לחסוך כמה שיותר עבודה ברגע האחרון
תודה רבה!!
אפשר מתכון?[ביום האירוע איחדתי את הירקות המוקפצים קלות עם נתחי העוף ואפיתי בתנור]
המתכון לא מידי מורכב אם את שואלת לגביו ולא לגבי ענין ההכנה מראשאפשר מתכון?
תוכלי לשלוח תמונות של כל הבר?עוגות.קינוחים,ממתקי שוקולד,פטיפורים,כל אחה ניתן םהקפיא בכיףצפה בקובץ המצורף 1444088
מדהים!המתכון לא מידי מורכב אם את שואלת לגביו ולא לגבי ענין ההכנה מראש
יש להצטייד מראש ב5 בצלים גדולים, 3 פלפלים אדומים ו3 צהובים וכתומים לכל 1 ק"ג חזה עוף.
חותכים את הבצל לחצאי טבעות ואת הפלפלים לרצועות ארוכות
מאדים במחבת רחבה עם הרבה שמן על אש לא גבוהה מידי שלא ייחרכו אך לא נמוכה שלא יפרישו נוזלים
כשהבצל שקוף- מוזהב והפלפלים רכים מגבירים את הלהבה למקסימום ומוסיפים את נתחי חזה העוף - מומלץ לחתוך לרצועות דקות וארוכות במקביל לכיוון הסיבים. סוגרים מכל הצדדים בערבוב מהיר אך עדין מנמיכים את הלהבה ומקפיצים כ-20-10 דקות.
תיבול: שום גבישי ופלפל שחור, צ'ילי גרוס [לבחירה].
כשמוכן מוסיפים 2 כפות אבקת מרק בצל, כף רוטב סויה וחצי כוס רוטב צ'ילי מתוק מערבבים 2 דקות ומכבים.
אם את מכינה לאירוע, את מוסיפה את הצ'ילי והסויה סמוך להגשה.
אם את מכינה לחימום מחדש כדאי לחתוך את הירקות לרצועות רחבות יחסית ולהיזהר לא לאדות מידי כדי לשמור על מראה המנה.
את נתחי העוף מוסיפים אחרי שהם בטמפרטורת החדר, מומלץ לשמן אותם קלות מראש כדי שייסגרו יפה ולא יתפרקו לשערות.
אם את מכינה כמות גדולה כדאי להוסיף את נתחי העוף בהדרגה ולא את כולם בבת אחת.
להקפאה אידיתי את הבצלים לחוד, את הפלפלים הקפצתי ממש קלות על חלק קטן מהבצל, חתכתי רצועות ממש רחבות וגם את טבעות הבצל פרסתי לא מאוד דקות.
הקפאתי בתבניות תנור ירקות מוקפצים, חתכתי את כל רצועות החזה במצב קר קפוא ציפיתי אותן בשמן והקפאתי בתבנית גדולה. לילה לפני הארוע העברתי הכל למקרר, ובבוקר איחדתי ותיבלתי וכשהגיע לחום החדר הכנסתי לתנור מכוסה בניר כסף לחצי שעה. הסרתי את הניר כסף, הוספתי אבקת מרק בצל וערבבתי בזהירות והשארתי בתנור 10 דקות נוספות ללא כיסוי.
יפהפה בתוך כובעים תאילנדיים עם זילוף של רוטב צילי וסויה מעל - חובה אחראי מטבח לא מהמשפחה ;ׂׂ) חובה למנות שכנה/ אחיינית לטגן את הכובעים - לא מומלץ לבעלת האירוע [אולי בחורף : ] אפשר ערב קודם ולהכין הרבה מקום למוכנים שלא יישברו.
מקווה שזכרתי את כל הטיפים... ואם לא ולעוד רעיונות אני פה. בהצלחה!
מה שאת רואה בתמונה למעלה אכתוב לך
הקינוח הארוך. ניתן להכין מבראוניז או מטורט ומעל זילוף גאנאש
הקינוח עם המקל זה גלילית ממולאת ב מוס נוגט טבול בשוקולד
והחצי ירח זה עוגיה אפויה עם מילוי קרם לימון. או כל מילוי שרוצים בהצלח
רעיון יפה,הייתי באירוע שהיה מנת פתיחה שיכולה לשמש גם כמנה ראשונה אם את רוצה- קלי קלות במקום- שמים בכוס קינוח גבוהה לקט ירקות- מהקצוצים שאת מוצאת בכל סופר, מעל זה - גריסיני שאת מגלגלת עליו באמצע פרוסה של סלומון מעושן.
את יכולה לעשות אורז עם חמוציות או משהו- אורז מעולה בהקפאה ולפני האירוע את מוסיפה את התוספות, שמה בלפתנית- ממש דחוס ואז הופכת על הצלחת, אפשר במקום לירבב את התוספת לשים מעל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: