תפרחת טיטולים, למי יש עצה?

פרג

משתמש מקצוען
עיצה שמאוד עזרה לנו:
להכין כוס תה עם קמומיל וכפית סודה לשתיה.
בעת ההחתלה לשפוך על האיזור ולנפנף עם טישו כמה שניות לייבוש האיזור.
וכן להושיב באמבט עם התמיסה הזו.
סודה לשתיה מרפאה הרבה דברים בעיקר בקטריה.

כלכלה

משתמש חדש
אם הטיפ שלי נראה טיפ-שית, נא למחוק: תנו לתינוק לשהות בלי טיטולים משך שעה, כדי שהעור יהנה מאויר טבעי - רק אחר כך להשתמש עם כל מיני תרופות שהוצעו פה. עור חדש...

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יש את המוצר הזה, הוא חוצץ בין הטיטול לבין עור התינוק. זה נראה כמו נייר שמשתמשים בו להסרת שיער [לא אל-בד]
הוא עזר לנו מאוד אחרי כמה חודשים[!] שהבת שלי היתה עם תפרחת נוראית מלאה בדם. ושום משחה לא עזר!
ניסינו את כל העצות שיש כאן בפרוג, ורופאים וכו'. נאדה!
פעם היו שמים את זה בתוך הטיטול, היום החברות טוענות שהם מכניסים את זה לתוך הטיטול ואין צורך.
כשחמותי ראתה את הסבל של הילדה, היא נזכרה במוצר הישן הזה. ורק אחרי ששמנו את הנייר הזה בטיטול למשך כמה ימים - התפרחת נרפאה לגמרי!
ממליצה בחום!!

124578

משתמש פעיל
הכי טוב מנסיון- אנוטיול. משחה בנמכרת גם ללא מרשם.

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ואם כל אלו לא עזרו במאום והילדה צורחת, מה עושים???????????????
יכול להיות פתאום בגיל 8 חודשים שהאגיס לא טוב לה??

ששונית

משתמש מקצוען
בהחלט. גם אצלי אחד מהילדים קבל תפרחת נוראית אפילו אחרי שימוש חד פעמי בהאגיס.
לא קראתי את כל האשכול, אז ייתכן שאני חוזרת על משהו מוכר, אצלי מה שהכי עזר זה הרבה הרבה קמח תפוחי אדמה.
פשוט מפדרים כמות נכבדה בכל החלפה. זה עוזר כמו קסם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה