עזרה תפירת צווארון

מותגית

משתמש רשום
אני רוצה לתפור צווארון קטיפה לנערה. ראיתי בחנויות עולה בסביבות 140 ש"ח.
קניתי בד קטיפה בערך 1/2 מטר.
אשמח לעזרתכן.
תודה מראש
מותגית.

גרניטא פקאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אני יכולה לעזור לך בהנחה שאת יודעת לתפור ברמה בסיסית מכיון שאני לא ראיתי את הצווארון המדובר אולי תעלי כאן תמונה או תתארי איזה צווארון בדיוק את רוצה.

גרניטא פקאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
שימי לב בכל מהלך התפירה לכיוון הבד שהקטיפה תצא על הצד הכהה ולא המבריק.
לגבי הגזרה של הצווארון זה נראה עשוי ממלבן שעשו בו תפר כיווץ .ולא בגזרת שכמיה.
רוחב המלבן צריך להיות פי 3 מהצוואר של הילדה או מהמקום אליו הוא מתחבר בקו הכיווץ.
אורך המלבן זה החלק הקצר שבצווארון נתון לבחירתך בתמונה שהעלית זה נראה עד 30 ס"מ
למעלה הצווארון מעובד כלומר לא רואים תפירה או סיומת אוברלוק. ולכן את יכולה לקפל את הבד לשתיים ולתפור את המלבן בצדדים ולהפןך כך שיצא מלבן סגור כמו עם בטנה.
או לעשות כמו מכפלת גדולה בחלק העליון עד לקטע שאת רוצה את הכיווץ.זה נראה שהתפא כייוץ הוא בערך 5-7ס"מ מלמעלה.
כדי התפר כיווץ יחזיק מעמד אחרי שמשכת את החוט והגעת למידת הכיווץ שאת רוצה את צריכה להפוך את הצווארון ולחבר בסיכות סרט מבד לא נמתח ולתפור שוב על אותו קו של תפר הכווץ.
הסגירה של הצוארון מקדימה:לא כ" ברורה לי. אם את רוצה פרח או פפיון או סתם לסגור בלולאה וכפתןר נשתדל לעזור לך.

מותגית

משתמש רשום
תודה לך, עזרת לי מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!1 :)
הגברת שלי רוצה שתהיה סגירה עם פפיון.
ז"א נראה לי שאקנה סרט בד מסאטן / ריפס בסידקית ואתפור לכל האורך הפנימי (כפי שכתבת לי) ואשאיר בשני הצדדים סרט עודף שתוכל לקשור לסרט.
מודה לך מאוד.
אם יצא יפה, אכניס לכאן תמונה. אם לא.........:(

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה