עזרה תפילת נשים בכותל המערבי ביום שישי הקרוב. באנה כולכן!

דפית

משתמש מקצוען
אפשר למנוע את זה על ידי שיבואו עשרות אלפי נשים ובנות סמינרים מכל הארץ. זאת הדרך היחידה.
הייתי ער"ח שעבר, כבר עמדו הכן השומרים עם השטח המגודר סמוך למחיצה(!) ולא נתנו לנו להיכנס להתפלל,
אימי שתחי' אכן אשרה לי שהן עמדו בסמוך לקיר.

פשוט להתפלץ כל פעם מחדש! והגיבוי המטורף שהן מקבלות מהשוטרים בכל פעם שמשיהי מעיזה לצעוק עליהן...

שווה להכנס

משתמש צעיר
אומרים שצריך להגיע ב6 וחצי בבוקר
זה ההוראה.
אני זוכרת את הראשי חודשים שהיינו הולכים עם הסמינר (לפני כ6 שנים במשך כמה חודשים)
זה מאוד חשוב!
זה יכול ממש למנוע מהרפורמיות להתקרב
אם הכותל יהיה מלא הן לא יוכלו להגיע לקיר
כל אישה ובחורה שיגיעו ביום שישי משמעותיות ביותר!

מצפה לישועה

משתמש מקצוען
אולי המעשה החשוב שעושות בנות ישראל למנוע את חילול מקום הקודש נכלל במה שנאמר בזכות נשים צדקניות עתידין להיגאל...עד מתי השכינה הקדושה תמשיך להתפלש בעפר ולא רק מנשות הכותל, גם כל מראות הפריצות שישנן בכותל וכולל את ההשבעות וכו' וכו' הן גם צער איום ונורא לשכינה הקד'. שנזכה בקרוב ממש לראות בהרמת קרן הקדושה ותחזינה עינינו בשובך לציון ברחמים אמן.

דג הכסף

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אפשר למנוע את זה על ידי שיבואו עשרות אלפי נשים ובנות סמינרים מכל הארץ. זאת הדרך היחידה.
איך בדיוק, אם המשטרה סוגרת להם מתחם מיוחד מראש,
כמה שיבואו, בעז"ה, יצטרכו להצטופף בשאר חלקי הרחבה,
ולהן יהיה שטח סגור.

אבל צריך להפציץ את הכותל (גם בגברים) שכמה שהם יבואו הנוכחות הבולטת תהיה של יהודים שומרי תומ"צ

שווה להכנס

משתמש צעיר
אפשר למנוע
אני אומרת לכם.
אני זוכרת פעמים שהכותל היה מלא עד אפס מקום בבנות סמינר ונשות הכותל לא יכלו להכנס לרחבה מרוב נשים ובחורות צדקניות.
זה גם מפריע להן ומביך אותם
וזה מראה בעיקר לעצמנו שכבוד שמים חוב לנו.
זה מחאה- מחאה שקטה כי בנות ישראל לא מפגינות...
ככל שיותר בנות יעשו מאמץ ויבואו ניתן בעז"ה בס"ד למנוע את החילול ה' הנורא.

-LIGA

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
פשוט להתפלץ כל פעם מחדש! והגיבוי המטורף שהן מקבלות מהשוטרים בכל פעם שמשיהי מעיזה לצעוק עליהן...
אפשר למנוע
אני אומרת לכם.
זה יכול ממש למנוע מהרפורמיות להתקרב
אם הכותל יהיה מלא הן לא יוכלו להגיע לקיר
שימו לב,
אני לא חושבת שהרעיון הוא למנוע מהן להתקרב לקיר,
הרי גם גויות מגיעות ול"ע מצטלבות שם...
הרעיון הוא מחאה שקטה וקידוש ה'.

כל נסיון להזיז אותן/ לצעוק עליהן/ לעורר פרובוקציה - משרת את המטרה שלהן
וכל התקשורת קופצת על זה.

אנא מכולם!
לא משרוקיות,
לא צעקות,
ואפילו לא התייחסות!

רק תפילה זכה שתקדש שם שמים ברבים.
שיראה לכולם מי באמת כואב את גלות השכינה ומי ל"ע עושה צחוק...

דג הכסף

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני זוכרת פעמים שהכותל היה מלא עד אפס מקום בבנות סמינר ונשות הכותל לא יכלו להכנס לרחבה מרוב נשים ובחורות צדקניות.
זה היה בדור הקודם;)
מאז הם השתכללו והמשטרה סוגרת להם מידי חודש מתחם מיוחד עם סדרניות וליווי אישי צמוד

-LIGA

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
ממתי יש אוטובוס קו 3 ?

הקיפוד המיקרוביוטי

משתמש מקצוען
D I G I T A L
עימוד ספרים
כואב הלב מחילול השם הנורא שהן עושות
ובוודאי שקיימת חובת מחאה על כל אחד ואחת (כמובן בלי לעורר פרובוקציות מצדנו אלא ההיפך להגיע בהמונינו ולהתפלל ולזעוק לה' שיגאל אותנו)
אך כואב לי עוד משהו. פותח האשכול כתב על הכותל שזהו המקום המקודש ביותר לנו, ולא היא.
הכותל זה קיר חיצוני של הר הבית, וכמובן שיש לו קדושה נוראה של לפנים מן החומה שמקודש כידוע יותר מערים המוקפות חומה, וכן בקדושת בית כנסת של אלפי בני ישראל שבאים להתפלל שם מדי יום, במאה השנים האחרונות. אך המקום הקדוש ביותר הוא הר הבית עצמו, ובתוכו מקום המקדש וקודש הקודשים, ואין ערך בכלל לקדושת הכותל לעומת קדושת הר הבית, וזה שאיננו עולים לשם היום זה בגלל הקדושה הנוראה ששם, אך מחובתנו למחות ולזעוק גם על חילול השם גם שם שעולים שם גויים טמאים מדי יום ומשחקים שם כדורגל, ואם לנו אסור להיכנס לשם עאכ"ו שלערבים ולתיירים אסור להיכנס לשם ומי יודע אם הצרה הזו של נשות הפרובוקציה (אסור לקרוא להן נשות הכותל כי אין להם שום שייכות למקום הקדוש כלל וכלל) לא התרגשה עלינו בגלל התעלמותנו וחוסר התייחסותנו לטמאים המטמאים את מקום המקדש מדי יום ביומו.

-LIGA

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
jdn
בתוך כך מפלגת דגל התורה פירסמה כי מערך התחבורה הציבורית יפעל בתגבור לרווחת בנות הסימנרים.
רכבת הקלה:
הנסיעה באמצעות הרכבת הקלה עד לתחנת ככר ספרא, הליכה דר" שער יפו שיהיה מאובטח עד הכותל המערבי.
אוטובוסים אגד:
חברת אגד תתגבר את הקווים לכותל 1 קו + קו 3 במסלול הרגיל בירושלים בין השעות 6:30 – 7:30.
אוטובוסים משכונות :
מהשכונות רמות ורמת שלמה יצאו אוטובוסים פרטיים לכיוון הכותל המערבי:
• שכונת רמות אוטובוסים יצאו בשעה 6:00 מתחנת הדלק ברחוב כיסופים.
• שכונת רמת שלמה אוטובוסים יצאו בשעה 6:00 מרחוב חון איש סמוך לבית ספר קהילות יעקב

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה