אצלי פתוח כרגיל אולי כבר ביקשתם פתיחה.יש לנטפרי תוכנה חדשה שמפענחת תמונות, אחרת לא ברור כיצד הקובץ מופיע כקובץ שהתפרסם בציבור.
אצלי פתוח כרגיל אולי כבר ביקשתם פתיחה.יש לנטפרי תוכנה חדשה שמפענחת תמונות, אחרת לא ברור כיצד הקובץ מופיע כקובץ שהתפרסם בציבור.
אצלי פתוח כרגיל אולי כבר ביקשתם פתיחה.
החל ממספר מסוים של כניסות לקישור זה הופך אוטומטית לקובץ שהתפרסם...יש לנטפרי תוכנה חדשה שמפענחת תמונות, אחרת לא ברור כיצד הקובץ מופיע כקובץ שהתפרסם בציבור.
אפשר בבקשה לקבל גישה לקטעי החזנות של ימים נוראיים של פונביז וחברוןועכשיו אקשר משם לכאן להשלמת התמונה.
מה שהיה לי שמתי.
מישהו אמר לי שבין ההקלטות שלי היה אחד של ר' צבי אייזנשטיין. אני לא מכיר כי לא התפללתי שם מעולם בימים נוראים.
תנו מיילמשהו יכול לשלוח לי אולי מרובע את התפילות של פונביז' למייל? תודה.
shimi7654 שטרודל גיימלתנו מייל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: