רכיבים:
תפו"א חתוכים לפרוסות
או:
תפו"א קטנים בקליפתם חצויים -לשני חצאים.
שמן זית - לא מזן סורי.
מלח -רצוי גס.
כפית גדושה טימין
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-220 מעלות בתוכנית רגילה.
2. מניחים בקערה את תפוחי האדמה ואת השמן והתבלינים ומערבבים היטב עד שכולם מצופים.
3. מעבירים לתבנית גדולה ומסדרים בשכבה אחת. אם אלו תפוחי אדמה חצויים מניחים כשהצד החתוך כלפי מטה.
4. בודקים שהתנור הגיע ל-220 מעלות ואופים 25-30 דקות או עד שמזלג חודר בקלות.
5. מעבירים את התנור למצב גריל ואופים לפחות 1/4 שעה ואז עוד מספר דקות עד לרמת הצריבה שמתאימה לכם.
רצוי להגיש מיד.
תפו"א חתוכים לפרוסות
או:
תפו"א קטנים בקליפתם חצויים -לשני חצאים.
שמן זית - לא מזן סורי.
מלח -רצוי גס.
כפית גדושה טימין
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-220 מעלות בתוכנית רגילה.
2. מניחים בקערה את תפוחי האדמה ואת השמן והתבלינים ומערבבים היטב עד שכולם מצופים.
3. מעבירים לתבנית גדולה ומסדרים בשכבה אחת. אם אלו תפוחי אדמה חצויים מניחים כשהצד החתוך כלפי מטה.
4. בודקים שהתנור הגיע ל-220 מעלות ואופים 25-30 דקות או עד שמזלג חודר בקלות.
5. מעבירים את התנור למצב גריל ואופים לפחות 1/4 שעה ואז עוד מספר דקות עד לרמת הצריבה שמתאימה לכם.
רצוי להגיש מיד.
נערך לאחרונה ב: