תפו"א בלי בישול? לא נראה לי,משהו שלא צריך בישול, יש?
אם ממש אין לך אפשרות את יכולה את הבצל והפטריות לאפות יחד עם התפו"א ולשים בתבנית את כל החומרים של ההקרמה בתנור ואז כשזה מבעבע לערבב היטב ולשפוך על התפו"א ולהמשיך לאפות עם הגבנ"צמשהו שלא צריך בישול, יש?
לדוג' כמו זהתפו"א בלי בישול? לא נראה לי,
אולי אפיה וזה יותר ארוך
פתחתי את הקישור שהבאת ורוב העבודה שם זה בבישול. (תפו"א מסבושלים, טיגון בצל ופטריות, ובישול הרוטב המוקרם.)לדוג' כמו זה
את אופה עם שמן?אני אופה את התפוא אבל זה לוקח זמן. לפחות שעה בחום גבוהה
כןאת אופה עם שמן?
מה התיבול? ובאיזה שלב את מתבלת? כי כתבת שאת לא שמה אבקת מרק...מה שתמיד מכינים אצלינו מבלי שיהיה נמאס - תפו"א מוקרמים, המעלה שלהם שהם ללא גבינה צהובה ופטריות וכל הרוטב הסמיך הזה שהוא באמת טעים אבל מחניק עד כדי להקיא אחרי זה.
מקלפים את התפו"א פורסים לפרוסות דקות ושוטחים ברכבות בתבנית תנור, מעל מפזרים קוביות חמאה ומכניסים לתנור מכוסה על חום גבוה עד שמתרכך.
כשגומר להתרכך מבשלים בסיר 1 שמנת מתוקה + קצת א. מרק פטריות (אני אישית לא שמה את האבקה כי אני לא אוהבת) וכשמבעבע שופכים על התפו"א ומכניסים לתנור לעוד כמה דקות לא מכוסה עד שרואים שהרוטב נספג.
יוצא מעדן ולא כבד ומאד קל להכנה!!!
אני לא מתבלת בכלום, כשאני מכניסה את התפוחי אדמה אני שמה מלח ושמן ואחרי זה בשמנת אני לא מוסיפה כלום.מה התיבול? ובאיזה שלב את מתבלת? כי כתבת שאת לא שמה אבקת מרק...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: