דרוש מידע תעזרו לי להחליט האם כדאי לעבור למגהץ קיטור

בחן ובחסד

משתמש מקצוען
משתמשת מאז החתונה במגהצי האדים של טפאל ומרוצה בגדול.
לאחרונה, המגהץ מתחיל לעשות בעיות ואני מתלבטת אם שווה לי לעבור כבר למגהץ קיטור.
ממש לא מחבבת את מלאכת הגיהוץ, אבל מתעסקת עם זה די הרבה למרות שהילדים שלי בגילאים קטנים יחסית. (מגהצת גם הרבה בגדי ילדים ומכבסת בתדירות גבוהה).
השאלה, לאור הנתונים האלו, עד כמה השימוש במגהץ קיטור יכול להקל את העבודה הזו והאם זה גם חוסך זמן משמעותי?
בנוסף, אשמח מאד לשמוע מכן רעיונות איפה אתן מאחסנות את הערכה הענקית הזו במשך השבוע ובשבת.

מתרגמת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אם את מגהצת הרבה - זה ממש כדאי.
במקום שצריכים לעבור הלוך ושוב על אותו קטע בבגד, את פשוט עוברת פעם אחת עם תוצאה מושלמת.
שימי לב לקנות עם לחץ (שכחתי את המונח המקצועי) גבוה, כי הזולים פחות אפקטיביים ממגהץ אידים טוב.

סגול חציל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אין ספק שמגהץ קיטור יקל מעלייך את מלאכת הגיהוץ.
לדעתי את תגהצי כחצי מהזמן שאת מגהצת עם מגהץ אדים.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
שנים השתמשתי במגהצי קיטור.
היום אני עם מגהץ אדים של פיליפס וחולצות אל-קמט...
קל, נוח, מיידי.

אאססתתרר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני דווקא אוהבת את המגהץ הפשוט
כי אני לא בד"כ לא מגהצת את כל הגיהוץ של השבוע בבת אחת. אם אצטרך להוציא את הטנק הזה רק בשביל 2 החולצות שאני צריכה למחר ועוד לחכות שזה יתחמם, זה לא יהיה הכי פרקטי. המגהץ הקטן תמיד בחוץ, זמין קומפקטי ומתחמם ברגע
מצד שני, אני לא מהגהצת הרבה, רק מה שחייבים.

RRRRR

משתמש מקצוען
אני גם אוהבת את האדים מגהץ אדים טוב מגהץ לא פחות טוב ממגהץ קיטור
ההבדל המשמעותי זה שהוא יותר כבד ביד כי המים נמצאים בתוכו
אז השאלה מה את מעדיפה להקים את המגהץ קיטור הכבד ואז הגיהוץ יותר קל
או לחסוך לפתוח את המגהץ קיטור ואז המגהץ יותר כבד ועובדים יותר קשה בגיהוץ
אם את אוהבת לגהץ כל פעם כמה פריטים עדיף אדים
אם את פותחת את המגהץ פעם בשבוע ואז מגהצת הרבה פריטים ביחד עדיף קיטור

דג לבן

משתמש מקצוען
D I G I T A L
משתמשת מאז החתונה במגהצי האדים של טפאל ומרוצה בגדול.
לאחרונה, המגהץ מתחיל לעשות בעיות ואני מתלבטת אם שווה לי לעבור כבר למגהץ קיטור.
ממש לא מחבבת את מלאכת הגיהוץ, אבל מתעסקת עם זה די הרבה למרות שהילדים שלי בגילאים קטנים יחסית. (מגהצת גם הרבה בגדי ילדים ומכבסת בתדירות גבוהה).
השאלה, לאור הנתונים האלו, עד כמה השימוש במגהץ קיטור יכול להקל את העבודה הזו והאם זה גם חוסך זמן משמעותי?
בנוסף, אשמח מאד לשמוע מכן רעיונות איפה אתן מאחסנות את הערכה הענקית הזו במשך השבוע ובשבת.
מנסיון זהה לשלך, הקיטור ממש שינה את הגהוץ. זה זורם הרבה יותר מהר והתוצאה של הגהוץ הרבה יותר טובה ויפה.
אני קניתי דגם קומפקטי של טפאל שלא תופס הרבה מקום בארון , הוא גם קל מאד ומאוחסן מתחת לתליה.
מהסדרה הזו:

זה מתחמם מהר מאד, אין בעיה של המתנה, חם מייד, בערך דקה עד שגם הקיטור חם. והכי כיף שהמים לא נגמרים , תמיד יש אדים בשפע.

בחן ובחסד

משתמש מקצוען
אני דווקא אוהבת את המגהץ הפשוט
כי אני לא בד"כ לא מגהצת את כל הגיהוץ של השבוע בבת אחת. אם אצטרך להוציא את הטנק הזה רק בשביל 2 החולצות שאני צריכה למחר ועוד לחכות שזה יתחמם, זה לא יהיה הכי פרקטי. המגהץ הקטן תמיד בחוץ, זמין קומפקטי ומתחמם ברגע
מצד שני, אני לא מהגהצת הרבה, רק מה שחייבים.
אם את אוהבת לגהץ כל פעם כמה פריטים עדיף אדים
אם את פותחת את המגהץ פעם בשבוע ואז מגהצת הרבה פריטים ביחד עדיף קיטור

זו ההתלבטות שלי.
כרגע, אני מגהצת כל יום כמה פריטים בודדים, אבל אולי זה גם קשור לזה שהגיהוץ לוקח הרבה זמן וכל פריט או שתיים אני צריכה למלא מים במגהץ שכבר סיים את הקריירה שלו פה.

RRRRR

משתמש מקצוען
זו ההתלבטות שלי.
כרגע, אני מגהצת כל יום כמה פריטים בודדים, אבל אולי זה גם קשור לזה שהגיהוץ לוקח הרבה זמן וכל פריט או שתיים אני צריכה למלא מים במגהץ שכבר סיים את הקריירה שלו פה.
שימי לידך בקבוק מים ותמלי שניה אחת כל פעם
אני בגלל זה מעדיפה אדים אין לי כח לפתוח מגהץ ענק בשביל חולצה
ואם יש לך מקום להשאיר את זה כל הזמן פתוח אז בטח קיטור

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
מומלץ.
מהיר ויסודי בלי השוואה בכלל.
משתמשת עם הקיטור של טפאל הזול ביותר. (כ500 שקלים)
ניסיתי את היקרים ולא הייתי מרוצה. (אולי הם היו מהסדרות הלא מוצלחות)

studentit1

משתמש פעיל
קחי בחשבון שעדיף מגהץ אדים איכותי (ושל טפאל הוא מעולה), על פני מגהץ קיטור זול.

לא ממש מסכימה.
יש לי קיטור מהפשוטים יחסית של טפאל ולפני זה היה לי אדים מהטובים של טפאל ובתוצאה והמהירות לדעתי אין מה להשוות.
מה כן לדעתי מה שצריך לקחת בחשבון זה בעיקר אחסון כי להוציא כל פעם זה מעצבן, אצלי הוא פתוח בחדר שירות ומוכן לגיהוץ בהפעלת כפתור תוך שתי דקות...

אסתי 15

משתמש מקצוען
ההבדל המשמעותי זה שהוא יותר כבד ביד כי המים נמצאים בתוכו
המים נמצאים בתוך מגהץ אדים התכוונת , נכון?
כי במגהץ קיטור המים במיכל.
מגהץ קיטור של טפאל ודומיו, הוא קל ממש! וטס על הבגדים...
לעומתם יש מגהצי קיטור של דלונגי, מקליני ודומיהם שהם עשויים מתכת עם ידיות שעם ויותר כבדים.

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תעברי לקיטור של טפאל
וכמה שיותר מהר..:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה