מידע שימושי תעודה טיפולית של מכון וינגייט

בריטית

משתמש רשום
שווה משהו?
באילו מקומות היא קבילה?
מדובר על תרפיות למיניהן (לאו דווקא הידרותרפיה או רכיבה טיפולית) , דרך בית המורה.
אשמח למידע.

שולמית רוז

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אם זה דרך בית המורה, לפי הידוע לי זה קביל או במקומות שמחפשים מטפלים זולים או במוסדות פרטיים שרוצים להיות מנותקים מהמדינה כמו חסידים מאוד סגורים, עצניקים וכדו'.
(@בריטית תמשיכי לחפש גם בשבילי...;):))

חדוי לינד

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
נראה לי שהכוונה לא הייתה לבתי ספר, מכונים טיפוליים מעסיקים גם נשים ללא תואר.
אבל,
היום בבתי ספר אפשר גם אם יש לך תעודת הוראה

חדוי לינד

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אם את באמת רוצה להיות טובה ולעשות מלאכתך נאמנה, את חייבת ללמוד וללמוד עוד ועוד. בתחום הטיפול את אף פעם לא מסיימת ללמוד.
כל לימודי ההמשך דורשים תואר טיפולי.

בריטית

משתמש רשום
אם את באמת רוצה להיות טובה ולעשות מלאכתך נאמנה, את חייבת ללמוד וללמוד עוד ועוד. בתחום הטיפול את אף פעם לא מסיימת ללמוד.
אבל אפשר גם את לימודי ההמשך לעשות בכל מיני מכונים והכשרות.
חשבתי שהתואר הכרחי לעבודה עצמה (כשכירה).
את עובדת בתחום?

חדוי לינד

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אני עובדת בתחום ב"ה.
ובינתיים המקום ששם הייתי צריכה את התואר זה רק ללימודי המשך.
ושוב, את אולי יכולה ללכת לכל מיני מכונים וקורסים מזדמנים. אבל זה פשוט לא זה....
אני מדברת על פסיכותרפיה, פסיכוטראומה.
ומה שעוד עולה לי עכשיו, הרבה מדריכות לא מוכנות להדריך כאלה שאין להם תואר. ואת חייבת הדרכה. אין דבר כזה מטפלת בלי הדרכה.

שוב,
זה ההבדל בין להיות מטפלת באמת טובה ומקצועית.

בריטית

משתמש רשום
ובינתיים המקום ששם הייתי צריכה את התואר זה רק ללימודי המשך.
די מתסכל לשמוע את זה, למען האמת.
נעזוב רגע בצד את לימודי ההמשך וההתמקצעות,
במובן של השמה, של התברגות ראשונית לתחום - לאור הנ"ל, למה לי להשקיע בתואר?

חדוי לינד

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
בשביל שלא תעשי דרך כפולה....
באמת ממקום כנה,
גם אני לא עשיתי תואר בהתחלה. למדתי מסלול מקביל של תואר שני בפסיכודרמה. שלוש שנים. כמעט שלושים שלף ש"ח...

ועכשיו אני באמצע לעשות הכל בצורה מוכרת....
ולא כי חסר לי עבודה.

עוסי"ת לעניין

משתמש צעיר
חח
נראה לי אנחנו האובססיביות היחידות שעוקבות אחרי האשכולות הללו, ללא מענה....

חחחחח, חייבת לעדכן שגם אני עוקבת באובססיה אחריי אשכולות כאלה. אמנם לא מטפלת אבל שואפת להגיע לשם...
@שמחוני הדברים שלך נכונים ממש. ואני שמחה לשמוע שתואר אכן הכרחי. כי לפעמים אני חושבת להתייאש וללכת בכל מיני דרכים מסביב (שגם הם דורשים השקעה הן מבחינה כספית והן מבחינה לימודית)

בוקשפן

משתמש חדש
תואר טיפולי, גם אם הוא לא נראה 'חשוב' לכאורה, כי לומדים בעיקר תיאוריות ומושגי בסיס לטיפול, הוא "קריטי" לטיפול מקצועי עוד לפני התרפיות ופסיכותרפיות למיניהם. מי שטועה בבסיס, עלול לעשות טעויות קריטיות שלפעמים אין דרך חזור....
כמו שרופא לא ילמד התמחויות בתחומים ספיציפיים לפני שיהיה לו תואר בסיסי לרפואה... הפסיכותרפיה זה כבר השכלול של התואר. אבל בלי בסיס זה עלול להוביל לטעויות קריטיות...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה