חח(@בריטית תמשיכי לחפש גם בשבילי...)
מה זאת אומרת?אם זה דרך בית המורה, לפי הידוע לי זה קביל או במקומות שמחפשים מטפלים זולים
זה די הרבה אופציות אם כך, לא?נראה לי שהכוונה לא הייתה לבתי ספר, מכונים טיפוליים מעסיקים גם נשים ללא תואר.
אבל,
היום בבתי ספר אפשר גם אם יש לך תעודת הוראה
אבל אפשר גם את לימודי ההמשך לעשות בכל מיני מכונים והכשרות.אם את באמת רוצה להיות טובה ולעשות מלאכתך נאמנה, את חייבת ללמוד וללמוד עוד ועוד. בתחום הטיפול את אף פעם לא מסיימת ללמוד.
די מתסכל לשמוע את זה, למען האמת.ובינתיים המקום ששם הייתי צריכה את התואר זה רק ללימודי המשך.
חח
נראה לי אנחנו האובססיביות היחידות שעוקבות אחרי האשכולות הללו, ללא מענה....
חחחחח, חייבת לעדכן שגם אני עוקבת באובססיה אחריי אשכולות כאלה. אמנם לא מטפלת אבל שואפת להגיע לשם...
@שמחוני הדברים שלך נכונים ממש. ואני שמחה לשמוע שתואר אכן הכרחי. כי לפעמים אני חושבת להתייאש וללכת בכל מיני דרכים מסביב (שגם הם דורשים השקעה הן מבחינה כספית והן מבחינה לימודית)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: