מידע שימושי תעברו שוב על קורות החיים שלכם!

דומינו!

מתאימים כשרון למקצוע
מנוי פרימיום
סתם שאלה
למה יותר קשה מכל תחום למצוא עבודה בתור מתחילה(אפילו גם אעם אין נסיון)בהנהלת חשבונות???
תבדקי שהקורות חיים שלך טובים . ושאת יודעת לשווק את עצמך טוב בראיונות עבודה.
גם אלו שלמדו בצורה של פרוייקטים לא ראיתי שזה הוסיף להן הרבה. העבודה בפועל כנראה שונה.

הכי פחות הסתכלתי על אלו שעברו את הקורסים לעבודה מעשית בתשלום.

תשלחי קורות חיים והרבה יש כאלה שמחפשים את חסרי הנסיון.
ולהבין שהשכר הראשוני הוא נמוך אבל לא להסכים לעבוד בחינם.

ראשית כל הכבוד שאת לא מתייאשת, מי שלא מתייאשת מצליחה בסוף בס"ד.
לחפש עבודה זו עבודה!!

אך בכ"א 3 שנים של חיפוש עבודה זה המון המון זמן, בפרט בהנהלת חשבונות.

ממליצה לך לבדוק היכן ה"נפילה" שלך...
האם חזרו אליך מעסיקים אחרי שליחת קוו"ח? אם כן, מעולה אז הקו"ח בסדר, אם לא, אז ראשית ה"מוקש" שם...

אם חזרו אליך אחרי שליחת קו"ח וזימנו אותך לראיון עבודה ולאח"כ קיבלת סירוב, ממליצה לך לקבל עזרה בהכנה לראיון עבודה שיחסוך ממך הרבה עוגת נפש ודימוי עצמי נמוך....

תעברי שלב שלב לבדוק אם עצמך היכן "נפלת" בדרך איפה ה"מוקש" שלך וכשתגיע לתשובה תנסי לשנות/לראות איך לעשות אחרת ע"מ להתקבל בע"ה.

ביז'ו

משתמש פעיל
בדקתי כבר איפה הנפילה זה שהמעסיקים לא באמת רוצים בלי נסיון
בכל הראיונות שהייתי אמרו לי :"מעולה אם לא יהיה לנו מישהי יותר שווה עם נסיון נחזור אלייך"
וכמה ימים אח"כ חזרו אלי עם תשובה של מצאנו מישהי יותר מתאימה למשרה
הקטע הוא שעל כל משרה שמתפנה יש מלא קופצות
ולמה שיקחו אותי בלי נסיון אם יש מישהי עם נסיון

דומינו!

מתאימים כשרון למקצוע
מנוי פרימיום
בדקתי כבר איפה הנפילה זה שהמעסיקים לא באמת רוצים בלי נסיון
בכל הראיונות שהייתי אמרו לי :"מעולה אם לא יהיה לנו מישהי יותר שווה עם נסיון נחזור אלייך"
וכמה ימים אח"כ חזרו אלי עם תשובה של מצאנו מישהי יותר מתאימה למשרה
הקטע הוא שעל כל משרה שמתפנה יש מלא קופצות
ולמה שיקחו אותי בלי נסיון אם יש מישהי עם נסיון

ראשית תאמיני שכן, יש לא מעט מעסיקים שמחפשים דווקא בלי נסיון... (וכותבת לך את זה מנסיון בשטח)...
כשתגיע לראיון עם אמונה כזו את תשדרי ותדברי אחרת---

ויכולה לומר לך יותר מזו, אם מעסיק לא רוצה מישהי בלי נסיון אז גם לא היה מזמן אותך לראיון עבודה הרי ראה את הכל בקו"ח שלך, אם כך למה זימן אותך?!

בעיני הכנה טובה לראיון עבודה תקדם אותך בהרבה...

הצלחה!

סוניה

משתמש מקצוען
אצלינו במשרד רו"ח מחפשים דווקא בלי ניסיון.
עם מוכנות לעבודה קשה ושכר מינימום.
וגם-
אני אישית הגעתי מחברה, היה ךהם קשה עם נהלי העבודה השונים שלי, צורת העבודה השונה- מבחינות מסוימות עדיף להם דווקא ללא ניסיון.

hds

משתמש צעיר
אני חושבת שממש הגזמת
כבר בשבוע הראשון אפשר להוריד לחץ מהעובדות האחרות במשרד ע"י שעושה את הדברים הפשוטים יותר.
שליטה מוחלטת תוך חצי שנה היא דבר מקובל
אולי בלהוריד לחץ, אבל בשביל להריץ חומר חודשי בסיסי אפשר לקחת גם מי שלא למדה.
אבל לסמוך על העבודה שלהם.
להפקיד בידיהם תיקים ולתת להן את מלוא האחריות לתיק. אולי יש נדירות מאוד שהצליחו להקיף הכל תוך חודשיים. (ואני מדברת גם על עצמי כשאני משחזרת את רמת ההבנה והעבודה שלי- הרצתי חומר בכמויות אבל לסמוך על העבודה שלי בכנות זה רק אם למעסיק לא היה אכפת מהתוצאה)
מנסיון רב וחפיפה של עובדות וגם העסקה שלהן
הן שוות באמת למעסיק רק אחרי שנה.
ולכן מעסיקים רבים בתחום מתוסכלים מהעזיבות בגין אי הסכמה על גובה השכר.

ביז'ו

משתמש פעיל
וגם-
אני אישית הגעתי מחברה, היה ךהם קשה עם נהלי העבודה השונים שלי, צורת העבודה השונה- מבחינות מסוימות עדיף להם דווקא ללא ניסיון.
באיזה אזור בארץ?

HennyS

משתמש מקצוען
אולי בלהוריד לחץ, אבל בשביל להריץ חומר חודשי בסיסי אפשר לקחת גם מי שלא למדה.
אבל לסמוך על העבודה שלהם.
להפקיד בידיהם תיקים ולתת להן את מלוא האחריות לתיק. אולי יש נדירות מאוד שהצליחו להקיף הכל תוך חודשיים. (ואני מדברת גם על עצמי כשאני משחזרת את רמת ההבנה והעבודה שלי- הרצתי חומר בכמויות אבל לסמוך על העבודה שלי בכנות זה רק אם למעסיק לא היה אכפת מהתוצאה)
מנסיון רב וחפיפה של עובדות וגם העסקה שלהן
הן שוות באמת למעסיק רק אחרי שנה.
ולכן מעסיקים רבים בתחום מתוסכלים מהעזיבות בגין אי הסכמה על גובה השכר.
כשאני עבדתי בזמנו בהנהלת חשבונות, תוך חדשיים ניהלתי את התיקים של הלקוחות לבד- עם שאלות לרו"ח מדי פעם.
וגם אחרות שעבדו אצלנו, אולי לקח יותר זמן אבל לא בכיוון של שנה.

hds

משתמש צעיר
כשאני עבדתי בזמנו בהנהלת חשבונות, תוך חדשיים ניהלתי את התיקים של הלקוחות לבד- עם שאלות לרו"ח מדי פעם.
וגם אחרות שעבדו אצלנו, אולי לקח יותר זמן אבל לא בכיוון של שנה.
אז את מוצלחת ביותר.
ואני מדברת איתך על הרבה מהתחום שמעסיקים עובדים וטענותיהם.
אגב בתחילה אפילו לא מודעים למה שלא יודעים. והרבה משרדים וגם מבעלי השם שביניהם לא בודקים מה קורה בתיקים בפועל.
ונתקלתי בטעויות משמעותיות גם עם כאלה שהניסיון היה רב יותר -כנראה שאף אחד לא תיקן אותם.
אבל זה לא לדיון הזה רק הסברתי את הקושי להכנס לתחום בלי נסיון.
אבל למרבה המזל השוק הזה צריך עובדות .
אז יש מעסיקים שמסכימים לספוג את הקושי בהתחלה כהשקעה לטווח ארוך.
נכון שאחרי חצי שנה המצב טוב בהרבה מחודשים הראשונים

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
וגם-
איזה אזור???
מחפשים שם עכשיו??

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
ראשית כל הכבוד שאת לא מתייאשת, מי שלא מתייאשת מצליחה בסוף בס"ד.
לחפש עבודה זו עבודה!!

אך בכ"א 3 שנים של חיפוש עבודה זה המון המון זמן, בפרט בהנהלת חשבונות.

ממליצה לך לבדוק היכן ה"נפילה" שלך...
האם חזרו אליך מעסיקים אחרי שליחת קוו"ח? אם כן, מעולה אז הקו"ח בסדר, אם לא, אז ראשית ה"מוקש" שם...

אם חזרו אליך אחרי שליחת קו"ח וזימנו אותך לראיון עבודה ולאח"כ קיבלת סירוב, ממליצה לך לקבל עזרה בהכנה לראיון עבודה שיחסוך ממך הרבה עוגת נפש ודימוי עצמי נמוך....

תעברי שלב שלב לבדוק אם עצמך היכן "נפלת" בדרך איפה ה"מוקש" שלך וכשתגיע לתשובה תנסי לשנות/לראות איך לעשות אחרת ע"מ להתקבל בע"ה.
מעסיקים חזרו אלי ואפילו זימנו אותי לראיון(ואגב את הקורות חיים שלי רשמה אחת שמאוד מיתמחה בכתיבת קורות חיים) וכמובן שאני אומרת להם את העבר שלי הם אומרים שזה לא מספיק...
ראיתי מלא מעסיקים שמאוד היתפלאו שאני אחרי 3 שנים של לימודיים ועדיין אין לי נסיון מעסיקים כלומר נרתעו מזה....

דומינו!

מתאימים כשרון למקצוע
מנוי פרימיום
אכן פרק זמן של 3 שנים להיות בשוק העבודה ולא למצוא עבודה זה בהחלט מרתיע מעסיק....
המעסיק שואל את עצמו: מה קרה בכל שלשת השנים שהיא עדיין לא עבדה בתחום.
ויותר מכך היא כבר סיימה את הקורס מזמן האם זוכרת עדיין מה למדה?!

אך לא זאת הסיבה של אי קבלתך לעבודה. (כמו שכתבתי לך מקודם הם לא היו מזמנים אותך כלל לראיון כי ראו את הקו"ח ואת הנתונים שלך)

אך עדיין אני בטוחה שבשיווק נכון בראיון עבודה אחרי שמעסיק כבר יצר איתך קשר טלפוני אפשר לשבור את הקרח...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה