המייל הזה הוא למערכת של תסרוקניות במודיעין עילית, הכי טובות בשוק!שלחי הודעה ל-
zadock372gmail.com
יש לה תמונות לשלוח?הבת שלי: 055-6723959
אני שולחת להם מייל והם מחזירים לי?המייל הזה הוא למערכת של תסרוקניות במודיעין עילית, הכי טובות בשוק!
מה המחיר שלה?טובי טשזנר מקצועית, מנוסה, אלופה, מבוקשת מאוד, עושה גם קורסים ממליצה בחום,(יש לה תמונות להתרשמות)
0556774686
100מה המחיר שלה?
כן, יש להיש לה תמונות לשלוח?
אפשר? (<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>)כן, יש לה
צודק, יש אפשרות למחוק את ההודעה אחרי יותר משלש שעות?לא בטוח שראוי לכתוב כאן טלפונים/שמות/כתובות של בחורות, בפרט שלא שאלו אותן על כך. זה אינטרנט כאן, אפילו שזה פרוג...
כן, ראיתי...היה כתוב השבוע ברב מכר על גמ"ח חליפות
אפשר לשלוח לי למייל MBR4481 ואני אכתוב את המספר
למתי את צריכה?אני מחפשת המלצה לבחורה שעושה תסרוקות במודיעין עילית במחיר סביר (עד 100 ש"ח)
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: