חני הסקרנית
משתמש צעיר
סליחה, אבל אכפת לך שאני שוב אשלח לנייד שלך קוד הסתבכתי עם זה פעם שעברה...ישלי כל מיני תמונות
אם באלך שלחי לי הודעה ..
בתודה מראש
סליחה, אבל אכפת לך שאני שוב אשלח לנייד שלך קוד הסתבכתי עם זה פעם שעברה...ישלי כל מיני תמונות
אם באלך שלחי לי הודעה ..
עוד חצי שעה, ,זה בסדר?סליחה, אבל אכפת לך שאני שוב אשלח לנייד שלך קוד הסתבכתי עם זה פעם שעברה...
בתודה מראש
תודה רבה, ממש.הגיוני שבצפון המחיר זול יותר.
אם את יודעת לעבוד, ויודעת להתעסק בשיער, מעולה.
את רוצה להיכנס חזק ועמוק? לדעתי, חייבת לעבור קורס להשלמת הידע ודיוק הביצוע.(לא מכירה אותך, אבל בד"כ חובה ללמוד בייסיק)
צפייה בסרטונים מקדמת(מאד!) לאחר שלמדת את הבסיס היטב.
אי אפשר לפרסם כאן מיילים.
לגבי הצעות עבודה, קחי אומץ ועני בלי היסוס,
אולי פתוח עם תוספות , קוקס גבוה מלא בתוספות...(בד"כ ילדה קטנה פלוס שיער דליל, מתאים יותר אסוף עם תוספות, בשביל למלא חורים בדלילות השיער ,את יכולה להשתמש בצללית חומה(צבע השיער) ולצבוע קצת את המקומות החסרים.)
המון הצלחה בכל מעשה ידייך.
תודה אבל אין לי מנוי פרימיום..ישלי כל מיני תמונות
אם באלך שלחי לי הודעה ..
TEHILALI3020תודה אבל אין לי מנוי פרימיום..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: