נכתב ע"י אמריקאית;1202433:אני נותנת משחק קופסא
תמיד יש מה לעשות עם זה
לדעתי "מעטפה", גם אם כולם יתנו כמוך זה אף פעם לא יותר מידי ותמיד יהיה מה לעשות עם זה...נכתב ע"י יוכיש;1202755:יש לכם רעיונות למלמדים? זה הרבה יותר מסובך ממטפלת, גננת וכו'
נכתב ע"י יוכיש;1202755:יש לכם רעיונות למלמדים? זה הרבה יותר מסובך ממטפלת, גננת וכו'
קודם כל, לדעתי זה משלוח מהאבא (לפחות בכיתות הגבוהות), ולכן העיצוב פחות משמעותי. אפשר לתת ספר קודש טוב וכדומה.נכתב ע"י אך;1203056:לדעתי "מעטפה", גם אם כולם יתנו כמוך זה אף פעם לא יותר מידי ותמיד יהיה מה לעשות עם זה...
(כמובן שליד זה אני מוסיפה בקבוק יין ואיזושהי בונבונירה).
פורים שמח.
גם אני באמצע לחשוב על זה...נכתב ע"י eden7115;1203100:אני לא יודעת מה איתכן...
יש לילדים שלי ב"ה הרבה מטפלות, גננות ומורות (מקסימות כולן) ואם אני אתחיל להשקיע בכל אחת את ההשקעות שרצות פה, אני אצטרך חצי משכורת ויום-יומיים חופש...
אתן באמת מכינות לפחות 10 משלוחים מושקעים לכל הצוות של הילדים שלכן?
זה נשמע לי ממש מופרך שכל מטפלת/גננת/מורה תקבל עשרות משלוחים כאלו - והרי לא לשם כך אוספים סכום יפה בכדי לקנות משלוחים במרוכז?
(אני יודעת שזה לא פופולרי להגיד את זה כ"כ, במיוחד פה, אבל אני שואלת בכנות...).
נכתב ע"י יוכיש;1202755:יש לכם רעיונות למלמדים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: