תסכול על הבוקר

בתישראל

משתמש פעיל
יעל, מה זה טריקו דק ארוך? קצת נראה חולצות פיז'מה... גם הבנים שלי בחיידר בירושלים היו מסרבים...

tzivi

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
סטנדרטי, קלאסי, נורמלי הכי פשוט שיש

איזה גנוב שהוא

בתישראל

משתמש פעיל
נראה לי תשמעי דעות כמספר התגובות... אח"כ יהיה ניתן לנתח את המוצא, והסגנון ומקום המגורים לפי התשובות :)

יעל אייזיקוביץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אני מעלה תמונה שאני צילמתי שיראו ברור יותר

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
לא רואה שום סיבה שיצחקו על החולצה הספציפית הזאת, אבל אם הוא פוחד אז כנראה שזאת כבר סיטואציה שלא משנה מה הוא ילבש בשביל שיצחקו.
לדעתי צריך לבדוק מה קורה בכיתה מבחינה חברתית. יכול להיות שהרבה ילדים פוחדים.

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
לדעתי קלאסי ויפה
אני אישית אוהבת מאוד את הסגנון
אבל לכל אחד - יש סגנון אחר....
בהצלחה

יעל אייזיקוביץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
נכתב ע"י GRN;2273979:
לא רואה שום סיבה שיצחקו על החולצה הספציפית הזאת, אבל אם הוא פוחד אז כנראה שזאת כבר סיטואציה שלא משנה מה הוא ילבש בשביל שיצחקו.
לדעתי צריך לבדוק מה קורה בכיתה מבחינה חברתית. יכול להיות שהרבה ילדים פוחדים.
קלעת בול.
זה מה שאני מרגישה. חברה דורסנית ולעגנית וללא הכוונה או ריסון.
זה ילד מוכשר ומצליח. הרבה' טוען שאוהבים אותו והכל בסדר.
זה לא שהוא מגיע עם ספיידרמן על החולצה
ובכל זאת

בתישראל

משתמש פעיל
אולי אולי אולי בזכות הכיס והנקודות בבד, הכחול היה עובר, אבל הבורדו והירוק בטח שלא.
כן היו מסכימים ללבוש את זה כבסיס לאפודה או סוודר.

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
קדם כל אני מאד מזדהה עם התופעה. לא חשבתי שזה כל כך תופס בנים המה יגידו. והרצון להיות לגמרי סטנדרטי.
יש לי בן בגילו והוא בוחן כל דבר באלף עיניים בחול המועד למשל התיסר אם ללבוש חולצה לבנה או צבעונית במשך שעתיים לקראת כל יציאה מהבית.. לא היה ברור לו לגמרי מה החברים ילבשו, או הבני דודים. והוא ממש נסה לנחש כל הזמן מה מתאים לכל ארוע. ממש רחמתי עליו.

לגבי החולצות אני חושבת שבאמת בגיל הזה עדיף חולצה עם צוארון (פולו ודומיו), או לפחות כפתורים אפילו ללא צוארון. בעיקר אם זה ילד רגיש. למרות שאני כמעט בטוחה שיש ילדים שלובשים גם חולצות כאלו (גם אנחנו בחיידר ליטאי סטנדרטי)

בתישראל

משתמש פעיל
נכתב ע"י יעל א;2273985:
קלעת בול.
זה מה שאני מרגישה. חברה דורסנית ולעגנית וללא הכוונה או ריסון.
זה ילד מוכשר ומצליח. הרבה' טוען שאוהבים אותו והכל בסדר.
זה לא שהוא מגיע עם ספיידרמן על החולצה
ובכל זאת

נראה לי קצת נסחפתן.
אני לא מכירה את החיידר הספציפי הזה, אבל אם כמו שאמרת, מדובר בחיידר מצוין של אברכים ליטאים, אז מרבית הילדים שם לבושים יותר פשוט, או יכנעי או איך שתקראי לזה (חולצות טריקו פסים עם צווארון וכדומה), ומאוד יכול להיות שהבן שלך לא רוצה להיחשב ה'מודרני' שבחבורה.
זה ממש לא מחייב שבאמת צוחקים עליו, אלא שזו ההרגשה שלו.

יעל אייזיקוביץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
נכתב ע"י בתישראל;2273995:
נראה לי קצת נסחפתן.
אני לא מכירה את החיידר הספציפי הזה, אבל אם כמו שאמרת, מדובר בחיידר מצוין של אברכים ליטאים, אז מרבית הילדים שם לבושים יותר פשוט, או יכמני או איך שתקראי לזה (חולצות טריקו פסים עם צווארון וכדומה), ומאוד יכול להיות שהבן שלך לא רוצה להיחשב ה'מודרני' שבחבורה.
זה ממש לא מחייב שבאמת צוחקים עליו, אלא שזו ההרגשה שלו.

בעקרון את צודקת אבל הוא נותן לי שמות של ילדים שבאמת צוחקים.
נגיד כשהגיע עם ציצית רשת גם צחקו.

sarit s

משתמש צעיר
בגדול, בחיידר ליטאי של משפחות אברכים מהשורה הראשונה נראה לי שבגיל 10 רווח יותר לראות חולצות צוארון מכופתרות. חולצות כאלו זה יותר סגנון פתוח.

את צריכה לבדוק האם הם צוחקים עליו בגלל שזו לא חולצת ממותגת וסטייל, או בגלל שזו לא חולצה מכופתרת של 'כתר'.

לבן

משתמש סופר מקצוען
יעל, מזדהה איתך לגמרי (אני האחרונה שמבינה מה מקובל ללבוש ומה לא... ומקבלת תקיעות עיניים גם על מה שאני לובשת).

בכל מקרה, כמה שידוע לי בחיידר ליטאי שמרני במודיעין עילית חולצות כאלו ממש לא מקובלות.
מה מקובל? חולצות בזאר (צווארון פסים וחלק. צבעים שקטים וכהים- לא בורדו) עם צווארון.

פשוט לכי ליד החיידר ותראי את הסגנונות.

יעל אייזיקוביץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אוקיי נראה לי הבנתי.
אני צריכה לקנות לו חולצות מכוערות של לידר:(
מה לא עושים כדי שיהיה מאושר.

לבן

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י יעל א;2274004:
אוקיי נראה לי הבנתי.

קלטת את הנקודה!.

חכי שיגדל ולא ירצה גם את הנעליים המעלפות מנקסט אלא את אלה מבזאר שטראוס. זה הולך ומחמיר עם הגיל.:)

בתישראל

משתמש פעיל
נכתב ע"י יעל א;2274004:
אוקיי נראה לי הבנתי.

ואל תשכחי לשתף אותנו בתמונה שלו עם חולצת לידר, ממה שכבר ראיתי, הוא יהיה חמוד מאוד גם איתה :)

cha

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
לבן שלי בן 11.5 יש גם שגעונות -אבל אני מאד מכבדת אותו חשוב לי שירגיש בנוח בחברה שלו אני הולכת איתו לחנות נגיד קידי שיק והוא בוחר מה שהוא אוהב ואח"כ אין מילה בנושא הבגדים. יש ילדים שזה חשוב להם וצריך לכבד אותם .

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
יעל,
מבינה אותך ואת התסכול.
עברנו את זה גם.
הבן שלי בחיידר מהטובים בשכונה ויש מה שנקרא "מה מקובל". אין מה לעשות. לפעמים מה שמקובל הוא לא מה שאנחנו הכי אוהבים.
למדתי למצוא את דרך האמצע. הבן שלי אף פעם לא היה לבוש יכנע, תמיד היה נראה טוב. ב"ה.
וכן- היו ימים שהוא לבש חולצה עם איזה פס זורח וחזר הביתה שמישהו כינה אותו "זוהרי הזרחן"....למד לחיות גם עם זה.
אני לא יודעת בן כמה הבן שלך אבל יש גיל שממנו מקובל ללבוש חולצה אם צוארון. יש בפוקס, בקידישיק, תמיד מצאתי שם. מה שכן- יקר יותר מנקסט. ברור.

ותצחקי- גם בלידר מצאתי לפעמים "הברקות".
ולא- הילדים שלי לא לבושים יכנע. רחוק מזה. אבל אני משתדלת להישאר במסגרת המקובל. בשבילם, לא בשבילי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה