בשרי תנו רעיון לארוחת צהרים מעניינת (ופשוטה)

רותי חנה

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
מה זה פאי רועים? זה לא מסובך?
(בלונז וחומוס בעלי לא אוהב )
 

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
המבוגר- תקני לחמניות טובות, ותטגני קצת בצל, תחתכי ירקות, כולם אוהבים.
אצלינו הכי אוהבים- אטריות אורז עם מוקפצים (פאד תאי)
סושי
דגים עם ירקות
פלפל ממולא בשרי
 

המקלטת

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
טורטיות טונה
טעים, קל, מהיר, והכי חשוב לא מרגיש טונה - מרגיש שווארמה!

מתאים ל-6 טורטיות בינוניות:

-2 שימורי טונה בשמן מסונן משמן
-2 בצלים בינוניים פרוסים לרבעי טבעות דקות

מטגנים עד לריכוך והזהבה קלה את הבצל
מוסיפים את הטונה
מקפיצים מעט ביחד
מתבלים:
-מלח
-תבלין שווארמה
-מעט פלפל שחור

פורסים כל טורטיה, ממלאים מהתערובת, מגלגלים ונועצים קיסם שלא ייפתח באפייה, לתנור כרבע שעה על 170 מעלות.

ו-זהו!!

מי שרוצה לשדרג יכול לטגן גם ירקות עם הבצל כמו מקלות פלפל בכל מיני צבעים, מקלות דקים של גזר, וכו' -
כיד הדמיון הטובה...
בתיאבון!:p
 

שרה 2020

משתמש פעיל
פרגית שאוורמה ביתית
לפרוס בתבנית פרגיות שלמות מתובלות - כמובן לכסות כדי שיצא רך
בינתיים להכין ציפס בתנור + ירקות חסה חמוצים וכל מה שבא לך בפיתה
אחרי בערך 30 דקות - תלוי בתנור - מוציאים וחותכים לרצועות
וקדימה למלא פיתות/לאפה/באגט
ארוחה קלילה ומהירה
 

בובה בובה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
קבבים
כדורי בשר ברוטב
שווארמה
עראייס
 

הני רבינוביץ

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
פתיתים עם נקניקיות
מטגנים בצל פלפל וגזר קוביות קטנות [במקור מטגנים עם שמן זית]
מוסיפים חצי חבילת פתיתים
מוסיפים תבלינים לא זוכרת כמויות של המתכון המקורי
פלפל שחור, מלח פפריקה מתוקה- כפית מלאה, אני שמה אבקת קארי/ כורכום ואבקת מרק- לפי המקור
כף רסק עגבניות
מוסיפים מים רותחים בכמות כפולה מהוראות על החבילה
וחותכים נקניקיות לחצי/ שליש וכל חתיכה חותכים בשתי הקצוות צורת איקס עם סכין [כדי שיקבל טעם]
מוסיפים לסיר ומבשלים רבע שעה בסיר סגור ולהמתין עוד עשר דקות עם מכסה סגור
בתאבון!
 

פרספכתיבה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai
מתכון ממש טעיםםם שניסיתי השבוע וליקקו את הסיר....

פסטה פסטרמה

מבשלים במים חבילת פסטה צורות לפי ההוראות עד לריכוך, מסננים ומחזירים לסיר.

בינתיים פורסים חבילת פסטרמה לרצועות דקות (את כל החבילה ביחד כשהם אחד על השני)

מכינים בקערה את הרוטב:
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס רוטב טריאקי
שליש כוס רוטב צ'ילי מתוק
רבע כוס קטשופ
מעט שמן
מעט מלח
כפית אבקת שום גבישי
חצי כוס מים

מערבבים היטב.

שופכים את רצועות הפסטרמה לסיר הפסטה ומערבבים
שופכים את הרוטב על הכל ומערבבים
מבשלים על אש נמוכה 5-7 דקות, מערבבים מדי פעם.

לא תאמינו אבל גם הסרבנים הגדולים ביותר שלא מוכנים לטעום פסטה עם רוטב כלשהו מחשש שיש בו בצל...
הפעם אכלו בתאבון עד הסוף וביקשו עוד.
 

eey

משתמש חדש
מנוי פרימיום
אבקת קארי- שמעתם על התבלין הזה???
פשוט מדהים...
אני חותכת בצל עיגולים ומפזרת בתבנית
אח"כ לוקחת 2 עגבניות חותכת לקוביות ומפזרת בתבנית
בקערה אני מערבבת חלקי עוף+ תפו"א, בטטה
מתבלת ב: שמן זית, מלח, אבקת שום, ואבקת קארי (שימו לב לא לשפוך כמות גדולה כי זה תבלין חזק)
מוסיפה קצת מים מערבבת הכל ומניחה בתבנית ו... הופ לתנור.. 10 דק והכל מאחורי... ו...טעיםםםם בהצלחה:)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

תודה
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה