שווה לכם לנסות את @לאה וינריךלזוג +2, עדיף באזור ירושלים
שתיהיה אחת אלופה באמת!, סבלנית,
עדיף בסגנון של התמונות המצורפות
תודה מראש לכולן!!
צפה בקובץ המצורף 751787צפה בקובץ המצורף 751788צפה בקובץ המצורף 751790צפה בקובץ המצורף 751791
שווה לכם לנסות את @לאה וינריךלזוג +2, עדיף באזור ירושלים
תודה מראש לכולן!!
צפה בקובץ המצורף 751787צפה בקובץ המצורף 751788צפה בקובץ המצורף 751790צפה בקובץ המצורף 751791
אני שמתי קישור בהודעה שלי, חוצמיזה, כשעומדים על הלוגו של הניק, יש למטה שורה של נתונים, צריך ללחוץ על מדיה ושם אפשר לראותאיך מתרשמים מהעבודות של השמות שהוצעו כאן?
ואיך ניתן ליצור קשר עם הצלמות?
ועוד שאלה- תמונות ניו בורן מקצועיות וטובות במחיר הגיוני- יש דבר כזה? (בשבילי- 1500 ש"ח ל10 תמונות זה יקר)
תודה, אבל לא תמיד זה מעודכן.אני שמתי קישור בהודעה שלי, חוצמיזה, כשעומדים על הלוגו של הניק, יש למטה שורה של נתונים, צריך ללחוץ על מדיה ושם אפשר לראות
זו הבחירה שלהן...תודה, אבל לא תמיד זה מעודכן.
להרבה מהצלמות התמונות האחרונות מלפני שנה וזה נראה בהתאם..
את יכולה להכנס ל"אודות"תודה, אבל לא תמיד זה מעודכן.
להרבה מהצלמות התמונות האחרונות מלפני שנה וזה נראה בהתאם..
איך מתרשמים מהעבודות של השמות שהוצעו כאן?
ועוד שאלה- תמונות ניו בורן מקצועיות וטובות במחיר הגיוני- יש דבר כזה? (בשבילי- 1500 ש"ח ל10 תמונות זה יקר)
תכתבי להן.איך מתרשמים מהעבודות של השמות שהוצעו כאן?
פרוט מדויקפערי ראנד
שרה טירהויז
יעל אייזיקוביץ
אסתר גוטפרוינד
כולם תותחיות על
ריגשתם!!נסענו מירושלים, היה שווה.
הסבלנות הייתה מיוחדת במינה, התעייפתי רק מלראות את כל העבודה, כמעט הכניסו גם אותי לסט צילומי ניו-בורן...
כמובן אצל @יעל אייזיקוביץ
תנו לי ביקורת - שפע של קלישאות
אפשר למצא על תאומים. אז אני אדלג ואתמקד בעיקר: בן ובת ממיסים, אחות גדולה, הורים עם טעם מדויק...העדפה לצבעים שקטים. @תלמידים תודה על האמון!!www.prog.co.il
חחה... נזכרתי, פירטתי קצת יותר כאן:
מידע שימושי - תודות לצלמת האלופה!!
ראיתם?! https://www.prog.co.il/threads/%D7%A9%D7%A4%D7%A2-%D7%A9%D7%9C-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%90%D7%95%D7%AA.496905/ אז ככה. מיד אחרי ההלם - או-אז כשהתברר לנו שבעזרת ה' נזכה להיות הורים לתאומים, וקצת אחרי שסיכמנו מי קם בלילה למי... הוחלט בצורה ברורה: עושים צילומי ניו-בורן! אצל מי?! היה...www.prog.co.il
קודם כל שיהיה בשעה טובה!לזוג +2, עדיף באזור ירושלים
תודה מראש לכולן!!
פערי ראנד
רחלי ניימן
למי יש מס טלפון או מייל של פערי ראנד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: