הטקסט נכתב בוורד בלבד, לא עבר דרך פי די אף@הלכה זה קשור לייבוא מ - pdf, לא לוורד
אני חושב שהבעיה שלך קשור יותר לפורום תוכנה חומרה רשתות. כי זה לא נושא שקשור בהתנהלות בתוכנת וורד עצמה, רק משהו שקשור לכשלון ב'התקנה' נכונה של הוורד, וזה כאמור שייך לשם, ושם מן הסתם יוכלו לעזור לך יותר.עקב פרמוט המחשב התקנתי וורד [2016] מחדש ונוצרה לי בעיה במספור הפניות הערות שוליים/סיום כשהמספור באותיות, כשמגיע ל יא יב וכו' הכיתוב מתהפך להיות משמאל לימין - אי בי וכו'
האם מישהו נתקל ויודע על פתרון?
צפה בקובץ המצורף 717475
זה באג ידוע בוורד 2016, תוקן באחד העדכונים של האופיס, תתקין את כל העדכונים וזה יפתר.עקב פרמוט המחשב התקנתי וורד [2016] מחדש ונוצרה לי בעיה במספור הפניות הערות שוליים/סיום כשהמספור באותיות, כשמגיע ל יא יב וכו' הכיתוב מתהפך להיות משמאל לימין - אי בי וכו'
צפה בקובץ המצורף 717475
עקב פרמוט המחשב התקנתי וורד [2016] מחדש ונוצרה לי בעיה במספור הפניות הערות שוליים/סיום כשהמספור באותיות, כשמגיע ל יא יב וכו' הכיתוב מתהפך להיות משמאל לימין - אי בי וכו'
צפה בקובץ המצורף 717475
האשכול הנוכחי, כשמו כן הוא, 'טיפים לוורד'.בוורד יש אופציה לייבא מקובץ אקסל רשימה ולעשות שידפיס כמה עותקים ובכל אחד שם אחר מהרשימה (מיזוג דואר)
האם יש אופציה כזאת גם עם תמונות ?
שידפיס כל דף עם תמונה אחרת ?
בהחלפה [ctrl+h], להגדיר חיפוש גודל מסויים ולהחליף בגודל הרצויאפשר לבקש פה עזרה ועצה?
ראו את התמונה להלן:
צפה בקובץ המצורף 760424
אני מכניס פירוש למילים בתוך תיבות טקסט.
נניח שבשלב מסויים אני רוצה לבחור את כל אלו ולהגדיל אותם מעט או להקטין אותם מעט (נניח הגדלתי את הטקסט או הקטנתי אותו והם נשארים בגודל הקודם וזה מפריע)
איך עושים הכי טוב?
והאם באופן כללי אתם חושבים שזהו הפתרון הטוב ביותר לכתוב בשתי שורות באמצע שורה? או שיש עוד רעיונות?
(מישהו פעם הציע לי טבלאות, אבל אני לא לגמרי בטוח שזה יותר קל, וגם זה לא זז עם הטקסט כמו תיבות טקסט שהם מתנהגות כמו מילה בין המילים (הם מוגדרות על גלישה עם שורת הטקסט).
ניתן לעגל רק מילים הנמצאים בתוך 'תיבת טקסט'.איך כותבים בוורד שהכתב מתעגל ?
לדוג' לכתוב בדף למעלה מזל טוב בצורה עגולה שאמצע הכיתוב כלפי מעלה ?
מה לא נמצא?ניסיתי כבר בתיבת טקסט
ולא הצלחתי
העמוד אינו נמצא
המרהאיזה אפקט ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: