דיון תנור דלונגי תא עליון

חמוצית

משתמש רשום
כל עוגות הגבינה יוצאות דחוסות ולא מוצלחות-
מכירות את התופעה?
יש מה לתקן או שזה התנור הזה ככה?
 

אקטיבית

משתמש פעיל
כל תנור דו תאי התא העליון ב"ד"כ הוא לא מוצלח
לעוגות גבינה צריך תנור טוב
התא התחתון טוב יותר לזה.
 

נחמה אנגלרד

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אני גם עם דלונגי והתא עליון מאד חזק
אולי תנסי להנמיך עוצמת חום?
ועוד הערה-
בעוגת גבינה כדאי לשים תבנית עם מים בתחתית, זה מוסיף לחות בחלל התנור, אולי יעזור לך...
 

בדיחה

יצירות שוקולד
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
מנסיון תנור דלונגי הוא תנור מאוד חזק
ולכן שרשום לך לאפות על 180 מעלות, תכווני ל150 - יוצא עוגות פצצה
 

דינה טוטיאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
באופן כללי הטורבו הוא הכי טוב לגבינה האפויה, במקרה של התא העליון זה רק שני פסי החימום,
אני קיבלתי מספר טיפים לאפיה טובה של עוגת גבינה, שם העיקר הוא בשלבים הקטנים והחשובים:

* אמבט חובה, העוגה לא חייבת להיות בתוכו אפשרי גם עם הרשת מעל, בגובה הכי נמוך שיש בתנור
*חימום מראש של 200 אבל מהרגע שהעוגה נכנסת להוריד ל170 כרבע שעה
* אחרי רבע שעה לאפות במשך שעה כשבמהלכה מורידים חום לאט לאט עד 100 מעלות
(כל הרעיון זה לתת לעוגה לעלות לאט ולא בבת אחת שאז היא מתפוצצת)
*אחרי שעה להוציא אמבט ולאפות על 100 מעלות 40 ד'
אני יודעת שזה נשמע ארוך אבל מניסיון של הרבה שנים והמון עוגות זה שווה את הזמן,

העוגה נאפת בנחת בלי להתפוצץ ובלי להישרף למעלה
בהצלחה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה