תנור דו תאי משולב כיריים

r0706d

משתמש רשום
יצאתי מבולבלת לגמרי.
אשמח להמלצות על תנור משולב דו תאי, הבנתי שדלונגי הכי טוב, אבל יקר לתקציב של עד 2500 שח.
אם אפשר לפרט גם דגם - מאד יעזור.
שמעתי על זכוכיות מתפוצצות בקינג וסאוטר, אפייה בשני התאים במקביל יש רק בקינג?
אשמח שתפרטו.
תודה.

ציבי פרקל

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
רק לא סאוטר!!
התנפץ לי שנה וחודש אחרי הקנייה.
ואני ממש לא בקטע של אפייה...כמעט לא היה בשימוש.
בנס לא היה אף אחד במטבח.
כשפנינו אליהם הדבר היחיד שהיה להם להגיד זה שנגמרה האחריות...

אלקטרה סחר

משתמש חדש
נכתב ע"י Tperkal;n5033278:
רק לא סאוטר!!
התנפץ לי שנה וחודש אחרי הקנייה.
ואני ממש לא בקטע של אפייה...כמעט לא היה בשימוש.
בנס לא היה אף אחד במטבח.
כשפנינו אליהם הדבר היחיד שהיה להם להגיד זה שנגמרה האחריות...

צהריים טובים, אנא שלח/י לי בבקשה את פרטי ההתקשרות עמך למייל : <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ואצור עמך קשר טלפוני בהקדם. בברכה, לבנת בוקובזה אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר.

אלקטרה סחר

משתמש חדש
בוקר טוב, בהמשך לשיחתנו נקבע עבורך שירות כבר למחר להחלפת החלק ללא כל עלות מצדך. אני נמצאת במעקב עד לסיום הטיפול לשביעות רצונך המלאה. בברכה, לבנת בוקובזה אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר.

אלקטרה סחר

משתמש חדש
בוקר טוב, בהמשך לשיחתנו מסרת לי כי טכנאי הגיע והחליף את הזכוכית. שמחתי לעמוד לשרותך. בברכה, לבנת בוקובזה אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה