אני בשלב התכנוןאולי תנסי לשים חבילת קליק במדף שמעל ובמדף שמתחת, ותבדקי אם הוא נמס או התרכך אחרי שימוש בתנור.
לכאורה נראה לי שזה אמור להיות תלוי באיכות התנור ובסוג ארונות המטבח.
אז הבעיה היא רק מעל ומתחת מבחינת החום ? זאת אומרת שעדיף לשים בילד אין אחד על השני ולא בילד אין אחד ליד השני כדי לא להפסיד יותר מקומות אחסון למזון ?מהנסיון שלי מזווה שצמוד לארון התנורים, (מהצד) ריח עובר ממש נגיד שאני אופה דגים, המזווה ממש תופס ריח.
אבל המוצרים לא מתקלקלים והחום לא מגיע לשם.
ברור שאם יש לך אפשרות עדיף להרחיק מעל ומתחת.
למשל, לי יש מיניבר על השיש שמעליו ארון של פינת קפה ושוקולד וכו'. השוקולד ממש נמס/ נהיה לבן.
זה לא קשור לתנור בילד איןהאם האוכל לא מתקלקל מהר יותר מהחום ? יש בידוד מספיק מסביב ?
(השאלה יותר מתאימה לפורום איש את רעהו או אדריכלות
אבל אין לי גישה ,)
תודה מראש למגיבים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: