דרוש מידע תנוך אוזן

זהבוש

משתמש מקצוען
לביתי בת 13 נקרע תנוך האוזן במקום העגיל.
אשמח לכל מידע מה עושים והיכן מומלץ לתפור (אם בכלל)

גרניטא פקאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
שולחת לך באישי טלפון של מישהיא שריכזה את כל הבתי חולים שמטפלים בזה.

BRAYNDY

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
כמה שידוע לי שיש קופות חולים שנותנים את זה ויש קופות חולים שלא
אני במכבי ודי מאוכזבת (שם לא נותנים את זה) במאוחדת ולאומית נותנים

קוקה קולה

משתמש מקצוען
לביתי ג"כ נקרע תנוך האוזן, היא בת 11 והרופא (מכבי) אמר לי לחכות לגיל 18 כי אז עושים הרדמה מקומית, בנתיים עשיתי לה חור נוסף למעלה ויש לה עגיל צמוד די גדול שמכסה את החור
כדאי לך דבר ראשון ללכת לכירוג

secret

משתמש סופר מקצוען
שמעתי שיש מישהי באשדוד שמטפלת בדברים הללו בצורה מקצועית מאוד והרבה הולכים אליה, קוראים לה גלינה, אין לי פרטים מדויקים.
אם נשמע לך צרי קשר.

זהבוש

משתמש מקצוען
@זהבוש אם תוכלי לעלות אח"כ מה מצאת.- אשמח.
אז ב"ה אנחנו אחרי זה.
התייעצנו הרבה ולבסוף הגענו לפרופסור בן יהודה שקיבל אותנו באסותא אך מרפאתו הפרטית לענינים כאלה היא בפולג- נתניה.
כמובן שהיינו צריכים אישור של מכבי לניתוח כלומר טופס 17, (ניתוח כזה עולה 3000 שח),
במכבי שלחו אותנו לרופא אחראי ברמת השרון- הוא ראה את הילדה וב"ה אישר לנו את הניתוחון מטעם הקופה - ללא תשלום מצידינו.
חיכינו כמעט 5 חודשים וב"ה בשבוע שעבר עברה את הניתוחון בשלום , ממש קלות עם הרדמה מקומית קלה. לאחר שבוע הלכה למרפאת אחיות להוציא תפרים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה