עוד 25 ש"ח בלבד, וזה עולה ל-92% - מי חוטף את הזכות הכבירה???
געציל לא נותן לה לישון....בין שתים לארבע דודה נחמה ישנה!!!!!!!
הסערת אותי!ספר כבר הזמנתי מזמן,
עכשיו הוספתי מכתב מסעיר....צפה בקובץ המצורף 393090
מאיפה הרעיונות, רבינו? מאיפה.
איזה ציור נפלא. הוא לבדו מצדיק את כל המאמץ עד כה... משובב נפש!!!!!געצאלע בע"ה חברי פרוג יתנו לך לראות את בלגיה
איחולים ממני יוסלה צייגלר מדריך טיולים האישי שלך
שיהיה בהצלחה נתן
צפה בקובץ המצורף 393143
תודה רבה! התומכים הכפולים הם זן מיוחד של אנשי מעלה שראויים לעיטור אבירות מיוחד. הר קטן של מדליות מוזהבות...זכיתי להשלים ל 92 אחוז בתמיכה פעם שניה בפרויקט
מי משלים ל 93??????????????צפה בקובץ המצורף 393216
אם אתה מאמין שאפשר לטלפון, תאמין שאפשר להגיע ליעדאם בשש בבוקר עדיין חסר משהו, אל תהססו להתקשר ולהעיר אותי!
אם אתה מאמין שיכולים לצלצל תאמין שיכולים לטלפן!
רק עוד 1,710לא! לא ככה מבשרים בשורה מרעישה שכזו!!!
הנה ככה!!!
93%
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: