ברייט סלון כלות
משתמש רשום
תודה. יש כאלו שכן ניסו?
הבנתי שמוצרי חשמל לא עוברים בשוברים שהוציאו מתן ביס. אני אישית ניסיתי מוצרי אוכל, מצעים, כלי מטבח, מוצרי הגיינה ועבר. מורי חשמל אפילו לא ניסיתי. הכל עבר חלק. צריך להעביר את השוברים בקופה כמו שמעבירים מוצר כדי שיסרוק את הברקוד. זה נורא פשוט.תן ביס מקבלים רק בשופרסל. מידיעה!
העניין הוא שבשופרסל יש הרבה מוצרים בלי הכשר, אז ניתן לממש בשופרסל ברכישה של מוצרי חשמל וכדו'. ממש משתלם!
תן ביס או סיבוס?בבני ברק תקף בשפע ברכת השם
תיכנסי לאתר של תן ביס ובחיפוש תכתבי שופרסלאיך אני מוציאה שוברים של שופרסל אם יש לי סכום יומי בתן ביס / סיבוס?
תיכנסי לאתר של תן ביס ובחיפוש תכתבי שופרסל
ואז תראי אפשרות להוציא שוברים בשווי 30ש"ח / 40 /50 וכו'
תנסי לשנות מפיקאפ למשלוח וכן להפך
תן ביס לא עובר ביש חסד נקודה. ניסיתי בכל הצורות ועם עזרה ממנהל משמרת.יש לי שוברים לשופרסל,
יש מישהו שיודע אם עובר שם או חבל לנסות? (יודע מנסיון שהלך ובדק..)
כי לכאורה אין שום סיבה ששערי רוחה-שכתובים כסניף שופרסל דיל לא יקבלו תן ביס.
אז מי יודע?
ואם לא, אז צריכה שופרסל נורמלי אחר ותקין באזור ירושלים.
תודה רבה לעונים!
הם כן. אני קונה בשופרסל דיל מהשוברים שאני מוציאה לשופרסל.לא מצליחה להבין את ההגיון-
הם נקראים שופרסל דיל!
למה הם לא מקבלים???
הייתיכנסי לאתר של תן ביס ובחיפוש תכתבי שופרסל
ואז תראי אפשרות להוציא שוברים בשווי 30ש"ח / 40 /50 וכו'
באיזה יש חסד ניסית .??בקופה הראשית אומרים שהשוברים של סופר סל לא עוברים
אבל בקופות העצמאיות ביש חסד זה עובר !!!!!!!!!!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: