ממתי יהיה אפשר להגיש?עדיין לא
ממתי יהיה אפשר להגיש?עדיין לא
זה לא משנה להם מה תוכן התלוש הם מסתכלים על הסיכום של תשלום הברוטו, הם יבקשו לך 3 תלושים לפני חופשת לידה ואחד אחרי,במידה וני חוזר החודש מחל"ד וכל התלוש הוא חופשת מחלה
מישהו יודע איך מחשבים את זה לדרגה?
לא נראה שהאברך ירד מהפרק......השאלה אם התלושים אחרי החל"ד כולם חופשת מחלה איך יחשבו את השעות?
ושאלה נוספת האם עדיין נחשב אברך ל144 שעות?
תודה רבה רבה
כתבו פה באחד האשכולות שזה לא נכוןרציתי לשאול האם זה נכון שאישור הריון מחודש חמישי זה כבר נחשב כנפש לגבי הדרגה במעונות?
זה רק לגבי סיוע בשכר דירה ולא לגבי מעון יוםרציתי לשאול האם זה נכון שאישור הריון מחודש חמישי זה כבר נחשב כנפש לגבי הדרגה במעונות?
מישהו טען לי שהוא שאל אותם וטענו לו שכןזה רק לגבי סיוע בשכר דירה ולא לגבי מעון יום
לא מלגה אלא השתתפות....מתי מגישים בקשה למלגה?
לא בטוח שהצטרכואפשר לפרט בבקשה מה יצטרכו להגיש בבקשה לדרגה? שנוכל להכין כבר..
אישור לימודים נחשב כעבודה?
תלושים - כמה? האם אפשר לבקש שהתלושים יהיו משנה"ל הבאה?
במידה ויש לי תלוש בשביל משכנתא שכמובן יקטין לי את דרגת הזכאות במידה ולכאורה ביטו"ל יסונכרן עם התמ"ת,לא בטוח שהצטרכו
יכול להיות שביטוח לאומי כבר ידאג להכל....
אין לי תשובה עדייןבמידה ויש לי תלוש בשביל משכנתא שכמובן יקטין לי את דרגת הזכאות במידה ולכאורה ביטו"ל יסונכרן עם התמ"ת,
מה יש לי לעשות?
אם אני אבטל לחודש אחד את התלוש ואני אקבל מכתב פיטורין או משהו בסגנון האם אוכל לשנות את הדרגה גם בשביל חודש אחד?
@המוכשר !!!
תודה!!!
מה זה אומר ?לא בטוח שהצטרכו
יכול להיות שביטוח לאומי כבר ידאג להכל....
הם אמרו את זה ...מה זה אומר ?
שהחל מהשנה הקרובה התמ"ת והביטוח לאומי יהיו מסונכרנים ?
אתה אומר זאת מידיעה
סופי?הם אמרו את זה ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: