אני קיבלתי תשובה שהתקבלתי ,אבל לא אומרים לאיזה מעון ,אז הכוונה למה שכתבתי עדיפות ראשונה?אני לא קיבלתי תשובה עדיין,
אני מבינה שחלק התחילו לקבל תשובות,
לפי מה זה עובד?
או שזה אומר שלא התקבלתי?
כנל אצליאני קיבלתי תשובה שהתקבלתי ,אבל לא אומרים לאיזה מעון ,אז הכוונה למה שכתבתי עדיפות ראשונה?
ג"א והתקבלנו לראשונהאני קיבלתי תשובה שהתקבלתי ,אבל לא אומרים לאיזה מעון ,אז הכוונה למה שכתבתי עדיפות ראשונה?
מניין הידיעה הברורה? ,באתר לא כתוב כלום ,רק קיבלתי צינתוק שהתקבלתי וצריך להמשיך את הרישום מול המעון,איך אדע בוודאות מה קיבלתי?ג"א והתקבלנו לראשונה
באזור האישי הממשלתימניין הידיעה הברורה? ,באתר לא כתוב כלום ,רק קיבלתי צינתוק שהתקבלתי וצריך להמשיך את הרישום מול המעון,איך אדע בוודאות מה קיבלתי?
מניין הידיעה הברורה? ,באתר לא כתוב כלום ,רק קיבלתי צינתוק שהתקבלתי וצריך להמשיך את הרישום מול המעון,איך אדע בוודאות מה קיבלתי?
אשמח לדעת איפה אפשר לבדוק לאן התקבל
זה כתוב באזור האישי MYGOVאבל לא אומרים לאיזה מעון ,אז הכוונה למה שכתבתי עדיפות ראשונה?
חיפשתי שם ולא כתוב כלום ,רק קיבלתי צינתוק בטלפון שבקשתי אושרה /התקבלהבאזור האישי הממשלתי
ולפני שהבקשה אושרה מה היה רשום לכם?
אני לא זוכרת מדוייקולפני שהבקשה אושרה מה היה רשום לכם?
בעדכונים מופיע לי רק העדכון מה 06.04.24 שאז קיבלתי הודעה שהמעון הראשון שבחרתי - ועדת קבלה והמעון השני הבקשה אושרהאולי בגלל שזה לאט לאט
אולי מתחילים בממשיכים.
כי אני מאמינה שזה עשרות אלפי נתונים וזה לא בבת אחת
אצלי זה מופיע בדף הבית בעדכונים
לכאורה זה מה שהיה כתוב אצלי עד עכשיו.בעדכונים מופיע לי רק העדכון מה 06.04.24 שאז קיבלתי הודעה שהמעון הראשון שבחרתי - ועדת קבלה והמעון השני הבקשה אושרה
אנחנו לא ממשיכים.אולי מתחילים בממשיכים.
בתחילה גם כתבו לי למרות שקבלתי הודעה שהילד התקבל.אם כתבו לי ככה:
"הבקשה עברה לוועדת קבלה. יש למלא שאלון ולצרף מסמכים רלוונטיים
יש לבצע רישום מקוון לוועדות קבלה מעונות יום עד תום תקופת הרישום"
זה אומר שלא קיבלו את הבקשה שלי לוועדות קבלה אפילו שיש לי אישור על ההגשה עם מס' סימוכין?
רשמתי 2 ילדים למעון.מה זה אומר?
בקשתך נמצאת ב-5 מקומות אחרונים, טרם התקבלה החלטה
מתי מקבלים תשובה?
דחוף.......אני חייבת עזרה דחוף -
הגיעה לי הודעה שביתי לא הועברהה לועדת קבלה בעקבות חוסר במסמכים
(הגשתי מסמכים כנראה פיספסתי אחד....)
כתוב שניתן לערער תוך 5 ימים מקבלת ההודעה,
יש למשהו טלפון למי אשר להתקשר להבין איזה מסמך חסר?
והאם יש סיכוי שאז כן העבר לועדת קבלה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: