לא נראה ליתסתכלי בטבלה 1 זה נספח 8
נספח 8 זה למי שלא מדווח שעות
נספח 1 זה למי שהשעות לא רשומות בתלוש
תראו כאן:
לא נראה ליתסתכלי בטבלה 1 זה נספח 8
זה מאוד תלוי כל מקרה לגופותכלס מה עדיף תלושים עם יותר שעות ? או פחות כסף ופחות שעות?
(יש לי תלושים מ-2 הסוגים)
תכלס כמה שעות בפועל אמור להיות?
1/9/22 לשנת תשפגמה פירוש תאריך כניסה למסגרת? מה צריך למלא שם?
(פעם ראשונה שאני מגישה בקשת סבסוד למעון.)
28/08/2022 א באלול אם זה מעון חרדי1/9/22 לשנת תשפג
בכל מצב וגם בחרדי 1/9/2228/08/2022 א באלול אם זה מעון חרדי
יש השנה אפשרות להגיש בקשה שלא דרך מערכת ההזדהות הממשלתית???
אפשר כן.
זה לא משנה מה תכתבי.הם באמת אמרו לי שמתחילים בא' אלול. מעון חרדי
אז לשאול את ההנהלה מה לכתוב?
זה משתנה בין המעונות?
אני גם כזה אמרו לי להגיש על עצמאי ולהוסיף את התלושים ההצהרה והתלושים צריכים להיות מאותם 3 חודשים, גם את הסכום של התלושים הרואה חשבון מוסיף בהצהרה שלו.מה עושה מי שהיא שכירה וגם עצמאית? אין שם כזו אופציה לבחירה
הצהרה של תפקדך בעסק וכמות שעות העבודהמה זה הצהרת הורה עצמאי-נספח 2?
כולל דתות זה כולל שנתמך ע"י משרד הדתות שנותן מלגות לאברכיםצפה בקובץ המצורף 1161735
הפיסקה הנ"ל לקוחה מתוך מסמך שכותרתו "מבחני תמיכה לתשפג" והסעיף הזה הוא תחת הכותרת של "הורה לומד".
מישהו יודע להגיד לי מה זה אומר? איך אני יודעת האם הכולל של בעלי נחשב ללימודים תורניים לעניין קבלת סבסוד? האם כל כולל שמקבלים בו דתות נחשב? (למרות שבהגדה ללימודים תורניים כתוב "משרד החינוך" ולא "משרד הדתות"?)
כי מישהו טען לי בתוקף שזה לא נכון, ואברכים שלומדים בכולל רגיל ולא כולל הוראה או דיינות, אינם זכאיים בשנה"ל תשפ"ג לסבסוד, ובטח ששעות הלימוד שלהם אינן נחשבות ל-36 שעות עבודה כמו שאני הבנתי.
יש מישהו שיודע דברים ברורים בענין?
@המוכשר !!! אולי אתה יודע?
הצהרה של תפקדך בעסק וכמות שעות העבודה
צריך להשים לב לכתוב מספיק שעות עבודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: