דרוש מידע תמת תשפג

שרה ל 123

משתמש פעיל
אני צריכה ללדת בעז"ה באלול, יש עניין להגיש עכשיו דרגה ואז לבקש לעדכן או פשוט לחכות?

גברת חוקרת

משתמש פעיל
אני צריכה ללדת בעז"ה באלול, יש עניין להגיש עכשיו דרגה ואז לבקש לעדכן או פשוט לחכות?
אם זה התינוק היחיד שתרשמי למעון בעז"ה, את בכל מקרה לא יכולה עדיין להגיש דרגה כי השלב הראשון הוא לרשום את הילד למעון.
אם את מכניסה חוץ מזה ילד גדול יותר למעון - למה לא להגיש בקשה? לא חבל על החודשים בינתיים?

שרה ל 123

משתמש פעיל
אם זה התינוק היחיד שתרשמי למעון בעז"ה, את בכל מקרה לא יכולה עדיין להגיש דרגה כי השלב הראשון הוא לרשום את הילד למעון.
אם את מכניסה חוץ מזה ילד גדול יותר למעון - למה לא להגיש בקשה? לא חבל על החודשים בינתיים?
יש לי ילד במעון, השאלה שלי זה זה ברגע שיהיה לנו עוד ילד גם ההכנסות לנפש יהיו פחות ויש סיכוי לקבל דרגה יותר טובה.
איך זה עובד? אם מאשרים לי עכשיו דרגה מסוימת אני יכולה לבקש עוד חודשיים לשנות דרגה?

ד.ב.

משתמש מקצוען
יש לי ילד במעון, השאלה שלי זה זה ברגע שיהיה לנו עוד ילד גם ההכנסות לנפש יהיו פחות ויש סיכוי לקבל דרגה יותר טובה.
איך זה עובד? אם מאשרים לי עכשיו דרגה מסוימת אני יכולה לבקש עוד חודשיים לשנות דרגה?
כרגע מקבלים דרגה ואחרי הילדה משתנת הדרגה מהלידה ואילך

יוסי1234

משתמש מקצוען
אשתי חזרה מח"לד ב-22\03\21
בעיקרון צריך להביא תלושים של 4.5.6.
אבל התלוש של ה-4 כתוב שם שחייב במס הכנסה-30318 בגלל הדמי לידה
משהו יודע אם זה בסדר לשלוח את זה??

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
אשתי חזרה מח"לד ב-22\03\21
בעיקרון צריך להביא תלושים של 4.5.6.
אבל התלוש של ה-4 כתוב שם שחייב במס הכנסה-30318 בגלל הדמי לידה
משהו יודע אם זה בסדר לשלוח את זה??

הם מסתכלים על הברוטו ולא רלונטי הניכויים
עדיף להגיש חודשים 5.6.7
בשביל שלא יהיה להם על מה להסתבך
אני תמיד מעדיפה להביא את הכי חלק ומדויק בשביל שלא יתקע/ יסתבך

bnoya

משתמש מקצוען
בונוס והוצאות רכב מחושבים כחלק מהברוטו?

רחל 3242

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הי,
האם מישהו יוכל לשלוח לי נספח מס' 1- אשור מעסיק לשנת תשפ"ג?
תודה

ייעוץ עיסקי ופיננסי

וניהול כספים לעסקים חברות ארגונים ופרטיים
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום

הצפצפה

משתמש מקצוען
אם אני עובדת וגם לומדת לתואר ראשון מה למלא, עובדת ולומדת או לומדת לתואר ראשון?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה