????יש סינכון עם ביטולח לאומי?
????יש סינכון עם ביטולח לאומי?
אם זה התינוק היחיד שתרשמי למעון בעז"ה, את בכל מקרה לא יכולה עדיין להגיש דרגה כי השלב הראשון הוא לרשום את הילד למעון.אני צריכה ללדת בעז"ה באלול, יש עניין להגיש עכשיו דרגה ואז לבקש לעדכן או פשוט לחכות?
יש לי ילד במעון, השאלה שלי זה זה ברגע שיהיה לנו עוד ילד גם ההכנסות לנפש יהיו פחות ויש סיכוי לקבל דרגה יותר טובה.אם זה התינוק היחיד שתרשמי למעון בעז"ה, את בכל מקרה לא יכולה עדיין להגיש דרגה כי השלב הראשון הוא לרשום את הילד למעון.
אם את מכניסה חוץ מזה ילד גדול יותר למעון - למה לא להגיש בקשה? לא חבל על החודשים בינתיים?
כרגע מקבלים דרגה ואחרי הילדה משתנת הדרגה מהלידה ואילךיש לי ילד במעון, השאלה שלי זה זה ברגע שיהיה לנו עוד ילד גם ההכנסות לנפש יהיו פחות ויש סיכוי לקבל דרגה יותר טובה.
איך זה עובד? אם מאשרים לי עכשיו דרגה מסוימת אני יכולה לבקש עוד חודשיים לשנות דרגה?
תודה!כרגע מקבלים דרגה ואחרי הילדה משתנת הדרגה מהלידה ואילך
הם מסתכלים על הברוטו ולא רלונטי הניכוייםאשתי חזרה מח"לד ב-22\03\21
בעיקרון צריך להביא תלושים של 4.5.6.
אבל התלוש של ה-4 כתוב שם שחייב במס הכנסה-30318 בגלל הדמי לידה
משהו יודע אם זה בסדר לשלוח את זה??
הכוונה ל-חייב ביטוח לאומי??הם מסתכלים על הברוטו ולא רלונטי הניכויים
כןהכוונה ל-חייב ביטוח לאומי??
אשתי חזרה מח"לד ב-22\03\21
בעיקרון צריך להביא תלושים של 4.5.6.
אבל התלוש של ה-4 כתוב שם שחייב במס הכנסה-30318 בגלל הדמי לידה
משהו יודע אם זה בסדר לשלוח את זה??
עדיף להגיש חודשים 5.6.7הם מסתכלים על הברוטו ולא רלונטי הניכויים
כובונוס והוצאות רכב מחושבים כחלק מהברוטו?
אברך כולל , לימודים תורנייםבהגשת הבקשה, מה למלא על בעל אברך? מה סוג העיסוק?
אני מתייאשת מרגע לרגע
עובדת ולומדתאם אני עובדת וגם לומדת לתואר ראשון מה למלא, עובדת ולומדת או לומדת לתואר ראשון?
עדיין לא הגיע הזמן להתייאשאני מתייאשת מרגע לרגע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: