כללי תמונות של עוגות אנג'ל

פרוגיסט

משתמש רשום
אני באמצע לעצב מודעת פרסום לחנות מקומית של אנג'ל, ואני צריך תמונות של רוגלך ועוגות יפות שהם מיצרים, ואין לי אפשרות להוריד מהאתר שלהם תמונות מכיון שאני מנותב,

אשמח אם משהוא יעלה לכאן תמונות של תוצרתם, ממש תודה.

שמח לעזור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
ואם זה רוגלך של מישהו אחר, זה מקח טעות?
לך תדע אם אנג'ל בעצמם לא הורידו מאיזה אתר...

חיים2

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י שמח לעזור;509192:
ואם זה רוגלך של מישהו אחר, זה מקח טעות?
לך תדע אם אנג'ל בעצמם לא הורידו מאיזה אתר...

אני לא מאמין שאנג'ל הגדולה תוריד מאתר אחר בזמן שיש לה עם מה להתפאר,

ונראה לי שיש בעיה חוקית אם אחד רוצה את העוגה שמתפרסמת ואין לחנות אם לא כתוב התמונות להמחשה

שמח לעזור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אנג'ל גדולה, אבל הגרפיקאי של חברת הפרסום הממתגת אותם, לא אכפת לו מאיפה התמונה תבוא... הוא מבקש אותה באיזה פורום...
ובקשר לחוק, אני לא מאמין שחברה גדולה כמו אנג'ל יש לה בעיות איתו :)
בשביל זה גם כתוב בצד בכתב מיקרוגרפי כל מיני משפטים חסרי פשר, ובסופם פטור סופי: ט.ל.ח...

פרוגיסט

משתמש רשום
אני מעדיף של אנג'ל אבל בסגנון של אנג'ל גם טוב (רק אם אפשר לצין שזה לא של אנג'ל)

אני שמח שאתה רוצה לעזור, אבל אם יש לך נתיב אך אתה יכול לעזור לי ?

miryam847

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
יש לי תמונות בישבילך אבל אני לא מצליחה להעלות אותן
אשמח אם תסביר לי כיצד?

שמח לעזור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
תלחצי על לחצן תגובה, בתיבת התגובה (מצב מתקדם) בשורת הסמלים העליונה יש סמל של סיכת משרד, תלחצי על זה > אח"כ על עיין להעלות מהמחשב, סגור ושלח תגובה.
בהצלחה.
לפרוגיסט, אני באמת לא יכול לעזור, רק רציתי שתתקן את כותרת האשכול שמסננת לך כניסות, לחינם.

miryam847

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י שמח לעזור;509257:
תלחצי על לחצן תגובה, בתיבת התגובה (מצב מתקדם) בשורת הסמלים העליונה יש סמל של סיכת משרד, תלחצי על זה > אח"כ על עיין להעלות מהמחשב, סגור ושלח תגובה.
בהצלחה.
לפרוגיסט, אני באמת לא יכול לעזור, רק רציתי שתתקן את כותרת האשכול שמסננת לך כניסות, לחינם.

מקווה שהייתי לעזר

קבצים מצורפים

• FDFS0044.JPG
    KB 68.5 · צפיות: 21

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה