בבקשהנכתב ע"י דוד סילבר;1956502:
נכתב ע"י סימן טוב;1957235:אני מתפלאת ואף מזועזעת מהאשכול הזה - שהופך גזל לאור יום למשהו לגיטימי ואף "מצווה"!
לא מתאים לקהילה של גרפיקאים יראי שמים.
אף לי היה רגע של חולשה שאמרתי לעצמי - מה, תמונות בחינם - שווה! והורדתי כמה למחשב, ומיד תפסתי את עצמי ומחקתי לצמיתות, שלא אתפתה להעלות אותן שוב..
אני לא מבינה איך מנהלי האתר 'מכשירים את השרץ'. לא מתאים.
חומר למחשבה
נכתב ע"י סימן טוב;1957235:אני מתפלאת ואף מזועזעת מהאשכול הזה - שהופך גזל לאור יום למשהו לגיטימי ואף "מצווה"!
לא מתאים לקהילה של גרפיקאים יראי שמים.
אף לי היה רגע של חולשה שאמרתי לעצמי - מה, תמונות בחינם - שווה! והורדתי כמה למחשב, ומיד תפסתי את עצמי ומחקתי לצמיתות, שלא אתפתה להעלות אותן שוב..
אני לא מבינה איך מנהלי האתר 'מכשירים את השרץ'. לא מתאים.
חומר למחשבה
נכתב ע"י brachabelga;1958593:אם יש למישהו אחד/ כמה מהתמונות
127386368
109017734
174721700
116399266
210658045
255864232
143547871
תודה רבה רבה
נכתב ע"י אבי100;1957973:יש אנשים שדואים לגשמיות של השני ומחפשים איך לעשות איתו חסד, ויש אנשים שתמיד מחפשים איך להעיר לשני ודואגים שההוא לא יעשה עבירות וכדו'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: