אנחנו פותחים במבצע תודות ל @השמנמן שלא מפספס הודעה בלי לשלוח תודהנכון.
כולנו מודים מאד לגב' צין על התמונות
אנחנו פותחים במבצע תודות ל @השמנמן שלא מפספס הודעה בלי לשלוח תודהנכון.
כולנו מודים מאד לגב' צין על התמונות
כולנו אם נופי אוםאם אפשר עוד תמונות של פרויקט "נופי אום" עם מספרי בנינים וגם תמונות מהכביש התחתון (מתחת ל-5 הבנינים)
תודה רבה ממש.....
אנחנו פותחים במבצע תודות ל @השמנמן שלא מפספס הודעה בלי לשלוח תודה
יש לך מושג איזה דגם שיש זה?
זה מטבח שהקבלן נותן?
ואיזה חברה המטבח?זה מטבח שהקבלן נותן?
יש לך מושג איזה דגם שיש זה?
זה מטבח שהקבלן נותן?
אין לי מושג נכנסתי לדירה ועשיתי תמונות, הדירה לא קשורה אלי.ואיזה חברה המטבח?
נראה לי שזה המטבח הסטנדרטי של חזון שמעתי ששם הקבלן נתן רק כיור כפולאין לי מושג נכנסתי לדירה ועשיתי תמונות, הדירה לא קשורה אלי.
אבל זה כנראה סטנדרט כי בדירה אחרת שם היה אותו שיש.
הצעירה לא הקטנהלהעלות תמונות מפרויקט מצפה החורש, אחותה הקטנה של מצפה האלה
נראה לי זה כביסה של הערביםחזון את גלילי תמונות מבפנים כבר תולים כביסה
ברור.נראה לי זה כביסה של הערבים
אולי אתה יכול לעלות תמונות בבקשה של בנינים אלו מאוד אשמח לראות אני עדין לא ראיתי תמונות ברורות של בנינים אלו ועדין זה לא סותר את הבקשה שלך שיצלמו לך את בנין 6כנ"ל גם אני מצטרף לבקשה של אחים אום , ואגב מבנינים 7-8 שלחו הרבה תמונות ואין מה לחדש ממש מוכן שם רק גימורים אולי בפנים יש מה לראות התקדמות...
ולגבי משבעינינים כתבו שיש על צלע ההר 5 בנינים זה לא נכון כי יש שם 6 בנינים והפרויקט כולו מכיל 8 בנינים נשמח תמונות מבנין 6 שמשום מה בקצב הכי מועט שם למרות שבצפי איכלוס הוא משתווה לשני הבנינים הצמודים אליו...
ושוב תודה רבה לעיתון בעינינים על התמונות המדהימות על הנכונות וההשקעה לצאת מידי שבוע לשטח להרים רחפנים ולצלם מכל כיוון , העיתון שלהם באמת מוצלח למרות המתחרים הם הכי בעינינים.........
טוב לראות שעוד אנשים קנו בקניג ד2,הופה...מישהו פה מקצוען [גם בצילום] בדיוק בבנין שלי בצד שלי. .תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: