תודה רבה על התמונות....
יש לך מושג מה המצב מבפנים
בבנין 9 יש כבר מטבחים. שירותים אמבטיות בקיצור כמעט הכל מוכן...
תודה רבה על התמונות....
יש לך מושג מה המצב מבפנים
בבנין 9 יש כבר מטבחים. שירותים אמבטיות בקיצור כמעט הכל מוכן...
את זה כבר יש מזמן...בבנין 9 יש כבר מטבחים. שירותים אמבטיות בקיצור כמעט הכל מוכן...
לא ממש. יש כבר כיורים אבל אין עדיין ברזים במטבח וגם הם באמצע סיוד סופי חוץ מזה פחות או יותר הכל מוכןאת זה כבר יש מזמן...
השאלה היא האם כבר סיימו להתקין את הכיורים, דלתות פנים, סיוד סופי, לובי....
בקיצור האם הדירה מוכנה למסירה חוץ מהמסחר....
ובשאר הבית?אין עדיין ברזים במטבח
איך מצאתם דירה פתוחה?לא ממש. יש כבר כיורים אבל אין עדיין ברזים במטבח וגם הם באמצע סיוד סופי חוץ מזה פחות או יותר הכל מוכן
יש כבר ברזים חוץ מהמטבחובשאר הבית?
התקשרתי לנתיב והם קישרו אותי לעובד בשם אלכס והוא דאג שיפתחו לי את הדירהאיך מצאתם דירה פתוחה?
?מה אם ההקדמת איכלוס של נתיב בשדרה ? מישהו יודע מתי זה יהיה ?
כבר התחילו לבנות.מישהו יודע מה המצב בפרויקט אפי קאפיטל 700???
האם התחילו כבר כל הבנינים או שיש בנינים שלאכבר התחילו לבנות.
צפי איכלוס, רשמי הוא 1/23. יתכן שיוקדם.
מישהו אמר לי שהוא היה שם היום והוא ראה שיש שם צינור מחוץ לבנין שתלוי בצורה לא הכי מקצועיתהאם אפשר להעלות תמונות של רמה ד' פרוייקט של אגבבה?
מישהו אמר לי שהוא היה שם היום והוא ראה שיש שם צינור מחוץ לבנין שתלוי בצורה לא הכי מקצועית
אני מקוה שזה לא מכליל את כל הבניה
התחילו לעבוד רציני בפארק הענק,
נא להביא תמונות משם....תודה..
חסום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: