יש עוד תמונות
ושאר הבניינים מה קורה שם
ושאר הבניינים מה קורה שם
לא עלה קובץ.סרטון הדמיה של חברת 'נתיב פיתוח'
בדרייב כן עובד?לא עלה קובץ.
חסום בנטפרי כקובץ שהתפרסם לציבור.בדרייב כן עובד?
אולי תעלו בג'מבו. (או תשלחו לנו למייל...)@כתום צהוב לבן
שלח לי למייל
ניסיתי אני וגם לא הצלחתי להעלות אז שמתי בדרייב והעלתי קישור
שלחתי לנטפרי בקשה לפתיחה
גם ג'מבו ייחסם מייד בנטפרי ויצטרכו לבקש פתיחה מנטפריאולי תעלו בג'מבו. (או תשלחו לנו למייל...)
אני לא שומר את זה בד"כ בזיכרון שליהזכרון שלך כ"כ קצר?
התכתבנו לפני יומיים.
הקישור נפתח בנטפרי
בתמונה של פרוייקט מצפה האלה ליד בנין 10 הבניין הבוטיק לכיוון הפארק יש איזה מבנה שדומה לקופסה זה קשור לבניה?תמונות מדהימות מהאויר של רמה ד' העומדת וקיימת... (דלת פלוס)
צפה בקובץ המצורף 754364צפה בקובץ המצורף 754365צפה בקובץ המצורף 754367צפה בקובץ המצורף 754368צפה בקובץ המצורף 754369צפה בקובץ המצורף 754370צפה בקובץ המצורף 754371צפה בקובץ המצורף 754372צפה בקובץ המצורף 754373
איך נכנסים לקובץ?רמה ד ערב שבת
ש למישהו בבקשה הדמיה של כל רמה ד ביחד להבין את החיבור של 1 2 3 ו4 תודה רבה מראש
זה מבנים של אתרא קדישא וזה לא מהבניה זה ישאר ככה לתמידבתמונה של פרוייקט מצפה האלה ליד בנין 10 הבניין הבוטיק לכיוון הפארק יש איזה מבנה שדומה לקופסה זה קשור לבניה?
זה בלי שמות פרויקטים.
נו בכבוד, משאירים לך את העבודה, אם כי לפי טענת @אם לא תשאל איך תדע הרי שההדמיה הינה רק מבט כללי ולא לפי הבניינים בפועל.זה בלי שמות פרויקטים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: