עוקבתבס"ד
שלום לכולם,
מישהו יודע היכן ניתן לקבל/לרכוש את התמונה הזאת באיכות להדפסה על קנבס 2 מטר על מטר?
יצא לך לברר?
יש לך כבר פרטים עליה?
התמונה הנ"ל בזכויות יוצרים?
אם כן אשמח לקבלם
תודה מראש
עוקבתבס"ד
שלום לכולם,
מישהו יודע היכן ניתן לקבל/לרכוש את התמונה הזאת באיכות להדפסה על קנבס 2 מטר על מטר?
התמונה השניה מלמעלה בזכויות יוצרים?
חבל שאני לא זוכר, אבל ראיתי בספר אחד שעשה תכנית ביהמ"ק באוטוקד, זה היה הכי טוב בשבילך, הכל עם קנ"מ מדויק.שלום וברכה
לצורך בניית דגם בית מקדש דרוש לי תמונות תלת מימד של בית המקדש מכל הצדדים.
יעזור לי מאוד אם תוכל למצוא את זה. תודה רבה חנוכה שמחחבל שאני לא זוכר, אבל ראיתי בספר אחד שעשה תכנית ביהמ"ק באוטוקד, זה היה הכי טוב בשבילך, הכל עם קנ"מ מדויק.
מאיפה אני כיולה לרכוש את התמונה הזאת?
היא עם זכויות יוצרים?
של מי התמונה הזאת?? אשמח לפרטיםמאיפה אני כיולה לרכוש את התמונה הזאת?
היא עם זכויות יוצרים?
שלום איך אני יכול להשיג את התמונה הזאת והאם יש כאן גרפיקאיתץ שיכולה לבצע לי עבודת גרפיקה לבית כנסת ?
תגידו למישהו יש תמונה של בית מקדש PNG חייבת דחוףףףףףףףףףף
תודה רבה!!!
ראו כאן:תמונה חינמית של בית המקדש - מאיפה משיגים?
או תמונה בתשלום גם אפשרי..
אשמח למידע.
נמכר בזמנו בכ-60 ש"ח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: