טובהמקלחות בישנה ממש הגעילו אותי, המיטות לא חשמליות בניגוד לחדשה,וזה משמעותי אחרי לידה, החדר בכללי יותר צפוף והרבה פחות מזמין.
אז איפה שאני הייתי היה כנראה בחדשה
ויש להם מה ללמוד בנוגע לתיחזוק ממעייני הישועה
אם זה כבר החדש..
טובהמקלחות בישנה ממש הגעילו אותי, המיטות לא חשמליות בניגוד לחדשה,וזה משמעותי אחרי לידה, החדר בכללי יותר צפוף והרבה פחות מזמין.
כן. הם גם משתדלים לסדר שיהיו באותו חדר חרדיות. וגם אפשר לבקש לעבור חדר אם יש צורך...שלום וברכה דחוף לי לקבל חוותדעת מנשים שילדו לאחרונה בשיבא
היו איתכם עוד חרדיות?
במיילדות תלוי מי, רופאות מקצועיות, אחיות ככה - ככה.איך היה היחס?
נחמד ממש. יש משגיח במקום ומגוון של אוכל (לא מותאם ליולדות) בכשרות מהודרת. אבל צריך להגיע בזמן לחדר אוכל כדי לא לפספס..האוכל?
אחיות מעולות, מטפלות מהמם בתינוקות.תינוקיה?
כנראה כןמקצועיות?
אותי בדק רופא.עוד משהו - במחלקה יש רק רופאות - אין רופאים בכלל!!!
גם בתינוקיה
נחמדות ומקצועיות!!!
וזה פלוס ענקקקקקק
אפשר לדעת מי ניתח אותך?הייתי בקיסרי אלקטיבי
ממש ככה! גם אני עם חוייה דומה,הייתי גם מאושפזת לפני בהריון בסיכון והיחס והמשפחתיות שם מדהימים!
ואם יש סיבוך שמצריך קיסרי או חדר ניתוח???מסכימה בכל פה עם קצרה.
ולגבי משהו מיוחד במינו, ההתלבך אופייניות לכל אחת טרום לידה. תמיד יש מחשבות וחששות ותקוות. רציתי שתדעי שהאופציה הכי טובה ללדת, מכל הבחינות, זה בבית.
זה אומנם דורש הכנה לבית וגם מעט כסף, אבל בסופו של דבר זה הכי כיף, הכי בטוח, וללא טראומות כלל. זה פשוט כיף כל פעם מחדש. אם יש לך עוד זמן להתכונן, (ואת עוד לא בשבוע 32) כתבי לי באישי ואסביר לך איך עושים את זה.
שכחת כנראה מה קרה לא מזמן בלידת בית בגוש עציון..מסכימה בכל פה עם קצרה.
ולגבי משהו מיוחד במינו, ההתלבך אופייניות לכל אחת טרום לידה. תמיד יש מחשבות וחששות ותקוות. רציתי שתדעי שהאופציה הכי טובה ללדת, מכל הבחינות, זה בבית.
זה אומנם דורש הכנה לבית וגם מעט כסף, אבל בסופו של דבר זה הכי כיף, הכי בטוח, וללא טראומות כלל. זה פשוט כיף כל פעם מחדש. אם יש לך עוד זמן להתכונן, (ואת עוד לא בשבוע 32) כתבי לי באישי ואסביר לך איך עושים את זה.
אפשר לדעת מי ניתח אותך?
ממש ככה! גם אני עם חוייה דומה,
הרב פורת יושב כל יום שישי עם מנהל המחלקה/סגניתו
על הרשימה של המטופלות שומרי השבת
ומחליטים ממי לקחת סימנים וממי לא
אני לא מכירה באף בית חולים בארץ סינרגיה כה מוחלטת עם הרב
אם עשיתי ניתוח קודם אצל ד"ר קסטל (ניתוח אלקטיבי מורכב)
הייתי רוצה אותו שוב,אבל זה בי"ח ציבורי...
מה אפשר לעשות?
גם אני נותחתי אצל קסטל והיה מושלם ב"ה וממש הייתי רוצה אותו פעם הבאה,עשיתי ניתוח קודם אצל ד"ר קסטל
זה דורש הרבה כסף. באיזור ה10,000 אם לא יותרוגם מעט כסף
ואם יש סיבוך שמצריך קיסרי או חדר ניתוח???
איך אפשר להמליץ על לידה בבית? ה' ישמור...
יש פרוטוקולים מסודרים ממשרד הבריאות איך לבצע לידת בית ויש בו תנאים כמו עד קומה מסוימת, חייב מעלית, עד חצי שעה נסיעה, חייב מילדת, שבוע 37-40, משקל תקין וכו'שכחת כנראה מה קרה לא מזמן בלידת בית בגוש עציון..
כל המקרים המסובכים יותר, ואפילו עם קצת סיכון- מגיעים לבית חולים.הוכח מחקרית שכאשר שומרים על התנאים האלה אחוז התמותה של תינוקות ויולדות זהה לזו של בית החולים.
ילדתי לפני 7 שבועותשלום וברכה דחוף לי לקבל חוותדעת מנשים שילדו לאחרונה בשיבא
היו איתכם עוד חרדיות?
איך היה היחס?
האוכל?
תינוקיה?
מקצועיות?
אשמח לשמוע בדחיפות כמה שיותר תגבותי הם אלו
כל המקרים המסובכים יותר, ואפילו עם קצת סיכון- מגיעים לבית חולים.
לידות בית הם רק עם הריונות ונתונים חלקים לגמרי,
האם גם מתוך ההריונות הרגילים וחסרי סיכון לגמרי עדיין אחוז הפגיעות שווה?
ואם מישהי שם רוצה אפידורל?או לעבור להולנד.. שמה כל הלידות ללא סיכון מתבצעות בבית היולדת.
מניחה שאפשר בבית חוליםואם מישהי שם רוצה אפידורל?
או לא ממש מתאים לה שהילדים יהיו איתה בבית בלידה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: