דרוש מידע תלוש נוסף חד פעמי האם צריך תיאום מס

Avrahamlandau

משתמש פעיל
רק שתדעי שמילוי טופס 101 את חייבת להצהיר שאת עובדת בעוד מקום אבל בגלל שזה לא היה קבוע וגם את באמת לא חייבת לשלם אז אין כאן העלמת מס אלא בעיה בדווח שבמקרה שלך לא מתייחסים ולכן אין לך שום צורך להתעסק מה היה כי זה לא משנה כבר

Avrahamlandau

משתמש פעיל
דרך אגב יש לי חבר שהיה צפוי רווח של כ30 אלף ש"ח והוא התייעץ עם הרו"ח שלו והוא הבין שנשאר לו את הסכום הנ"ל לתקרת המס והוא פשוט הוציא את התלוש מהחברה שלו על הסכום הזה במקום להשאיר בחברה כי בחברה הוא מגיע ל45 אחוז מיסוי ועל ה30 אלף האלו הוא חסך 10 אלף ש"ח של מיסים כי דרך התלוש ירד לו רק ביטוח לאומי וכך ניצל את כל ההטבות מס,
כדאי מאוד להתייעץ עם יועץ מס מקצועי כי אפשר להרוויח עשרות אלפים בשנה אם מנצלים את הזכויות שלך

אב"ם

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
רק שתדעי שמילוי טופס 101 את חייבת להצהיר שאת עובדת בעוד מקום אבל בגלל שזה לא היה קבוע וגם את באמת לא חייבת לשלם אז אין כאן העלמת מס אלא בעיה בדווח שבמקרה שלך לא מתייחסים ולכן אין לך שום צורך להתעסק מה היה כי זה לא משנה כבר
ואם היה חודש אחד שכן ירד לי מס הכנסה זה משנה את התמונה הוא שעדיין נשאר אותו דבר?

ייעוץ עיסקי ופיננסי

וניהול כספים לעסקים חברות ארגונים ופרטיים
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
אז זה לא רלוונטי, אם הבנתי העבודות היו אחד אחרי השני אז כנראה שלא הגעת אף פעם לתקרת המס החודשי אז כנראה בחישוב שנתי גם לא תגיעי ולכן זה לא רלוונטי
כל עבודה בנפרד לא ירד
זה לא מחייב שאם מצרפים את הכל לא יירד וטזה בהחלט יכול להיות בעיה מבחינת רשות המיסים
מה תקרת המס?
זה אומר שאני לא צריכה לעשות תאום או משהו?
מקודם כתבתי ל @ותחזינה עינינו... אבל כנראה יש לך את אותו בעיה
צריך לבדוק האם אמור להיות תשלום מס בצירוף הכל
במידה ויש אז זה בעייתי מאוד להתחמק ממס
ובמידה בעיה יותר קטנה אבל עדיין בעיה שלא הצהרת
אם תרצי אוכל לבדוק האם את אמורה בכלל לשלם מס על כלל התלושים האלו

ייעוץ עיסקי ופיננסי

מנהל קבוצה
מנוי פרימיום

Avrahamlandau

משתמש פעיל
ואם היה חודש אחד שכן ירד לי מס הכנסה זה משנה את התמונה הוא שעדיין נשאר אותו דבר?
את יכולה לקבל החזר, אם לא הגעת ל60 אלף בכל השנה או אם יש ילדים את יכולה להגיע אפילו ל200 (זה תלוי בכמה ילדים שיש) אלף שזה אומר ככל שלא הגעת לשם את לא צריכה לשלם כלום ומה ששילמת יחזירו לך +הצמדה אבל כדי להזדרז לפני סוף השנה ואפשר גם דרך האינטרנט לבקש או ללכת לפקיד שומה בסניף מס הכנסה באזור שלך

ייעוץ עיסקי ופיננסי

מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
דרך אגב יש לי חבר שהיה צפוי רווח של כ30 אלף ש"ח והוא התייעץ עם הרו"ח שלו והוא הבין שנשאר לו את הסכום הנ"ל לתקרת המס והוא פשוט הוציא את התלוש מהחברה שלו על הסכום הזה במקום להשאיר בחברה כי בחברה הוא מגיע ל45 אחוז מיסוי ועל ה30 אלף האלו הוא חסך 10 אלף ש"ח של מיסים כי דרך התלוש ירד לו רק ביטוח לאומי וכך ניצל את כל ההטבות מס,
כדאי מאוד להתייעץ עם יועץ מס מקצועי כי אפשר להרוויח עשרות אלפים בשנה אם מנצלים את הזכויות שלך
בחברה יש 23 % מס

Avrahamlandau

משתמש פעיל
כל עבודה בנפרד לא ירד
זה לא מחייב שאם מצרפים את הכל לא יירד וטזה בהחלט יכול להיות בעיה מבחינת רשות המיסים

מקודם כתבתי ל @ותחזינה עינינו... אבל כנראה יש לך את אותו בעיה
צריך לבדוק האם אמור להיות תשלום מס בצירוף הכל
במידה ויש אז זה בעייתי מאוד להתחמק ממס
ובמידה בעיה יותר קטנה אבל עדיין בעיה שלא הצהרת
אם תרצי אוכל לבדוק האם את אמורה בכלל לשלם מס על כלל התלושים האלו
יש תקרה שנתית ואם בחודש ספציפי לא ירד אז באותו יחס שנתי היא לא הידיע וגן החודשים אחרי זה הבעיה היחידה זה אי דיווח אבל במקרה הזה לא יבדקו לכאורה כי לא היה העלמת מס בפועל וזה יתעסקו על זוטות

ייעוץ עיסקי ופיננסי

מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
יש תקרה שנתית ואם בחודש ספציפי לא ירד אז באותו יחס שנתי היא לא הידיע וגן החודשים אחרי זה הבעיה היחידה זה אי דיווח אבל במקרה הזה לא יבדקו לכאורה כי לא היה העלמת מס בפועל וזה יתעסקו על זוטות
אין לי מושג אם קראת את השאלה מראשיתה
אבל היה פה שאלה מורכבת של כמה מעסיקים בחודשים שונים

בהצלחה

וואו מנסה להבין מה הולך @אב"ם, נראה שהוצאת לי את המילים מהפה.
אין לי מושג אם קראת את השאלה מראשיתה
אבל היה פה שאלה מורכבת של כמה מעסיקים בחודשים שונים
אני סטודנטית, וכל העבודות שהיו היו מהצד,
לא נראה לי שאני עוברת את ה 17,000 (במקרה הכי מקסימלי) בשנה.

Avrahamlandau

משתמש פעיל

תבדקי על אפשרות של מענק עבודה (מס הכנסה שלילית) זה תלוי לפי הכנסות מינימום ומקסימום ובגיל ובילדים, כנסי לאינטרנט ויש לך את הקריטריונים

אב"ם

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אני קפצתי על האשכול;)
אז צריך לבדוק האם לא שילמת מס מיותר
היה חודש שעבדתי בו, ולא שלמו לי עליו אז השלימו לי אותו בחודש אחר או משהו כזה(לא זוכרת זה היה ממזמן)
מצורף חלק מהתלוש....
1672261463874.png

ייעוץ עיסקי ופיננסי

מנהל קבוצה
מנוי פרימיום

אז לא מגיעה לתשלום מס
מבחינת רשות המיסים היית צריכה בכל מצב לעשות תיאום מס אבל... נו

ייעוץ עיסקי ופיננסי

מנהל קבוצה
מנוי פרימיום

ייעוץ עיסקי ופיננסי

מנהל קבוצה
מנוי פרימיום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה