יש תחרות בין ההוריםאיפה יש תחרות?
ממתי בנים מעניין אותם מה הם מלבישים ומה החבר שלהם מלביש?
מקווה שלא יאכפו את זה
סוף עונה כבר היה..הדף חולק בחיידרים
אלו שלא חילקו - יחלקו
חילקו עכשיו כדי שהורים לא ירכשו בסוף עונה
הרעיון שעומד מאחורי המיזם הזה התחיל מהמכנסיים / גרביונים שילדים מגיעים לחיידר
ולא רק זה אלא שכל התכופפות....
אז יצאו במיזם של מכנסי תלבושת
והוא לא הגיח לעולם בין רגע
עובדים על זה כבר שנתיים
תוך כדי עלתה גם בעיית החולצות הרב גונית
והוחלט לתת מענה ל2 הבעיות בו זמנית
על הדרך ההורים גם ירוויחו פחות תחרות
פחות עלויות
ופחות כאבי ראש והתרוצצויות
יודעת מי עומד מאחורי הן בפן הרוחני והן בפן הטכני
וכל מעשיהם לשם שמיים
אין להם שום מטרות כלכליות כלל
שהקב"ה ישלם להם כפועלם
והוא רב בכמות ובאיכות.
גם אצלינו בת"ת בת"א דיברו על זהאצלנו בהרצאה על מוגנות דיברו על תלבושת.
כדי למנוע מכנסים צמודים וחולצות קצרות שמתרוממות.
בעניין המחירהילדים שלי רזרוזים, והבגדים שלהם דורשים התאמה מיוחדת..
וממש לא כי חשובה לי התחרותיות אני האחרונה.. סתם רוצה שיראה נורמלי וקשה לי להאמין שמכנסי תלבושת לא יהיו סגנון משנת יוסף שנראות עליו זועה..
אם מעניין אותי שהילדים שלי יהיו לבושים בטוב טעם, באופן המתאים למידה שלהם, זה אומר שמעניינת אותי התחרותיות?כל זה מדובר רק בני ברק? יכול להיות שחיידר שיש לו סניפים נוספים ברחבי הארץ יעשה את זה רק בסניף אחד? כי זה ממש חבל, אם כבר עושים, שכבר יהיה לכולם...
נראה לי שלמי שזה מפריע- יכול להיות שדווקא הם הבעיה, כי הרי לבנים -כבר אמרו כאן- אין בעיה עם מה שהם לובשים, אז אם זה כ"כ מפריע לאמא -כנראה שגם חשוב לה התחרותיות של הבגדים הרגילים שלהם...
יחי ההבדל!... מה הסיבה אצל הגוים והחילונים ומה הסיבה - להבדיל - אצלינו החרדים...לא יודעת איך נסתדר עם זה, יהיה קשה להתרגל! (במיוחד לקטנים שבילדים...)
אבל גם בבתי ספר חילוניים ודתיים יש תלבושת לילדים..... ולהבדיל גם אצל הגויים...
כנסו פעם אחת לחיידרים הללו, וכבר תדברו אחרת ...שימי לב איזה חיידרים חתומים על המכתב המצורף בתחילת ההודעה, חיידרים חסידיים שמרניים.
בכל החיידרים הנ"ל הילדים לבושים בפשטות ובצניעות.
אותך זה לא מעניין, אבל את הילדים בחיידר זה קצת יותר מעניין... וילד שבא עם חולצה פשוטה - ירושה מהאח הגדול חוזר הביתה, ולמחרת לא הולך עם אותם בגדים כיון שכל הכיתה הולכת עם בגדים אופנתיים...אם מעניין אותי שהילדים שלי יהיו לבושים בטוב טעם, באופן המתאים למידה שלהם, זה אומר שמעניינת אותי התחרותיות?
ממתי אני רואה את שאר הילדים בחיידר? או נפגשת עם האמהות שלהם?
אין שום קשר לתחרותיות, אין לי שמץ של מושג איך שאר הילדים בחיידר לבושים, זה ממש לא מעניין אותי
כנראה תלוי סוג הילדאותך זה לא מעניין, אבל את הילדים בחיידר זה קצת יותר מעניין... וילד שבא עם חולצה פשוטה - ירושה מהאח הגדול חוזר הביתה, ולמחרת לא הולך עם אותם בגדים כיון שכל הכיתה הולכת עם בגדים אופנתיים...
יש צד שזה כן מפריע לאמא ויש שאפשר להבין אותם, יש להם בגדים מאחים גדולים (וכן לא בהכרח סמרטוטים) וחבל להם על הכסף.כל זה מדובר רק בני ברק? יכול להיות שחיידר שיש לו סניפים נוספים ברחבי הארץ יעשה את זה רק בסניף אחד? כי זה ממש חבל, אם כבר עושים, שכבר יהיה לכולם...
נראה לי שלמי שזה מפריע- יכול להיות שדווקא הם הבעיה, כי הרי לבנים -כבר אמרו כאן- אין בעיה עם מה שהם לובשים, אז אם זה כ"כ מפריע לאמא -כנראה שגם חשוב לה התחרותיות של הבגדים הרגילים שלהם...
ואצל הבנות אין גם תלבושת וגם בגדים ליום יום ? הכל עניין של הרגל !כנראה תלוי סוג הילד
יש לי כמה בנים בת''ת ומעולם הם לא אמרו משהו על חולצה פשוטה או מכנס מירושה.
מה שכן אמרו זה שלא נח להם צווארון וכפתורים או מכנסיים מבד מסויים.
או כפתור במכנסיים ולא תיקתק וכו'.
וכמו שכתבו פה, נצטרך לקנות מערכת בגדים כפולה, כי אף אחד לא ילבש בחופש תלבושת או ביציאה אחצ''ה יחליפו בגדים, בקיצור הוצאה מיותרת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: