נכתב ע"י sara100;330790:משחק רמי עם שמות הנשים
זה נשמע טוב..נכתב ע"י נעמי ברקאי;330813:משחק סביבון כשכל אות מסמלת משהו :
(אני לא זוכרת אבל היה לי משהו יפה על זה ולא זכרתי הכל
נ- נוסטלגיה פ' פשלה
אבל אפשר להמציא לבד ואפשר שכל אחד יקח מערמת כרטיסים אחרת שאלה
(משהו כמו אמת או חובה)
סתם כך ממולץ במקרים כאלו ללבדוק באינציקלופדיה של המשחקים. תמיד מוצאים.
נכתב ע"י sara100;330844:רמי פירושו משחק רמי פשוט אך במקום מספרים יש קלפים עם שמות הנשים וצריך להרכיב סריה.
למצוא משהו משותף לשלישיה, או אותו שם בשלוש צבעים.
ובמשחק הסביבון, אני זוכרת שבאות ש/פ היו אומרים על שם מי קרויים.
אבל הרבה יותר יפה זה כמו שנעמי אמרה:
נ-נוסטלגיה
ג-( אולי גדולה, משהו שאת "גדולה" בו?)
ה-אפשר הבטחה, כל אחת מבטיחה הבטחה לא יודעת למי ויש רשימה עם שמות הנשים ואז אחרי שהבטיחה מוציאים שם מהרשימה וההבטחה ניתנת למי שיצא.
פ-פשלה שקרתה לך.
אפשר לשכלל את המשחק ולשחק אותו גם כמו שמשחקים עם כסף, לשחק עם עדשים, בייגאלך, שקדים... כ"א מקבל משהו בתור בסיס. ומחליטים שבאות אחת מקבלים סכום X מהקופה. באות השניה לא מקבלים כלום, בשלישית משלמים סכום X וברביעית כל משתתפת משלמת סכוםY למסובבת. ובסוף יש תחרות וניתן אולי לקנות "הפתעה" ב"כסף" איזה מציאה מהבוידים...
נכתב ע"י נעמי ברקאי;331504:דווקא לא נזכרתי אבל יש פה רעיונות מקסימים!
האינציקלופדיה של המשחקים זה 2 ספרים "זה לא משחק ילדים" של בינה שכטר משהו חובה לכל מדריכה/ מורה יש שם המון משחקים חמודים לכל גיל ורמה.
מאמינה שב"גיטלר" יש את זהנכתב ע"י chayasl;331513:איך משיגים את זה??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: