כמה מגיע אחרי הפתיחה? 220-240? תוסיפי לזה 50 לשולחן מה נשאר? במקרה הטוב כלום וייתכן שיחסר לך מידה ואז זה חוסם את היציאה למרפסת, לדעתי עדיף לעשות ארון 60 בפינה ואפשר לקצר את המיטה ל186 ולקבל ארון 80 וגם להמשיך מדפים מעל המיטה ולקבל פיצוי לאחסוןוהנה עוד אופציה
אני רואה בה חיסרון שכאשר המיטה השלישית פתוחה אין גישה לשולחן כתיבה
צפה בקובץ המצורף 1274320
אני בהתלבטות מאוד גדולה על הענייןאם אתם לא רוצים שרות של מעצב/ת פנים הכי כדאי לגשת לחנות רהיטים. שם יתכננו לכם את החדר בצורה נכונה.
וכןאם אתם לא רוצים שרות של מעצב/ת פנים הכי כדאי לגשת לחנות רהיטים. שם יתכננו לכם את החדר בצורה נכונה.
טיפ וכלל חשוב לכל התחומים ללא קשר למקרה הזה, כשאת מגיע להתעניין ו/או לרכוש משהו כדאי לברר ולהתעניין ולהכיר קצת את העניין ולפחות לרמה שלא יעבדו עליך לא במחיר ולא באיכות ובשירות, וזה בדיוק היתרון לעניינו עם מעצבת כי את מגיע לשם עם החלטה ולא כמו עם הארץ שקונה הכל בלי להבין,וכן
בחדר שני שלי
חנות רהיטים תכננה לי
ואני מאוד מאוכזבת!!!!!
גם על התכנון וגם על איכות העץ!!
עוד נושא כואב....דברים טובים במחירים הוגנים וגם
שהמיטות פתוחות בלילה אכן אין גישה למרפסתהמיטות ייפתח למידה של 240 אז איך ייצאו למרפסת? זה יחסות את היציאה
אנ רוצה חדר לבחורות גדולות ונשואים כך שמיטת קומתיים לא באה בחשבוןעם מיטת קומותיים
אני לא חושבת שזה יהיה רלוונטישולחן מתקפל המחובר לקיר
אני מציע לך כהמשך שדברנו אתמול להישאר במיקום של המיטה באופציה הראשונה ולעשות ארון ברוחב 60 בפינה ובצד שני לעשות ארון ובפנים את השולחן כך יש לך אחסון מעל השולחן,אנ רוצה חדר לבחורות גדולות ונשואים כך שמיטת קומתיים לא באה בחשבון
אני לא חושבת שזה יהיה רלוונטי
כיון שזה חדר שמתוכנ לבחורות שבמילא יושבות כל הלילה ולומדות למבחנים וכו'...
אז מתי יקפלו אותו?
מכיון שמדובר בבנות בוגרות, האם את חושבת שמיטה נפתח (ל-3!!!) תתאים להן?אני לא חושבת שזה יהיה רלוונטי
כיון שזה חדר שמתוכנ לבחורות שבמילא יושבות כל הלילה ולומדות למבחנים וכו'.
צודקת!!!תמנון רב זרועות - זו הסיבה שלוקחים מעצבת פנים ומשלמים לה. היא שומעת את כל הנתונים, רואה את כל המכלול, ואז משרטטת ומעצבת בהתאם!
עדיין נשאר מרווח של 32 ס"מ וזה קצתהייתי עושה כמו אופציה 2, לוקח מיטה של 1.9 ולא יותר מזה, ומוסיף ארון גם מעל הדלת למרפסת (בין שתי הארונות)
אפשר לקחת גם של 1.8 כמו שהרבה עושים, אבל בגלל שמדובר בבחורות אני לא יודע אם זה מתאים,עדיין נשאר מרווח של 32 ס"מ וזה קצת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: