בפארקים אולי...עכשו רציני יש למישהו הצעה חוץ מבית
זו בעצם השאלה, וגם בעצם התשובה...מה עושים עכשיו עם הכל?
אז מה עושים?
שידוכים, יש ענין להציע? יש איך ואיפה להיפגש? מה עושים עכשיו עם הכל?
זה לא קשור לנראות או משהו בסגנון, יש כאן עניין של פיקוח נפש בנוסף ר' חיים אמר מי שיוצא הוא בגדר "רודף"...אפשר להיפגש על הספסל ברחוב או בגינה ליד הבית אף אחד לא עובר ולא רואה
ר' חיים לא אמר שמי שיוצא מהבית הוא רודף וגם לפי משרד הבריאות מותר התקהלות של עד שני אנשיםזה לא קשור לנראות או משהו בסגנון, יש כאן עניין של פיקוח נפש בנוסף ר' חיים אמר מי שיוצא הוא בגדר "רודף"...
ולקבל קנס של 5.000 שקל!!!ר' חיים לא אמר שמי שיוצא מהבית הוא רודף וגם לפי משרד הבריאות מותר התקהלות של עד שני אנשים
מציאות בשטח שאפילו לאדם 1 שהולך ברחוב מקבלים קנס!!!!!אסור להיפגש לא בחוץ ולא בבית זה סכנה אפילו מניינים ביטלו
בנוסף אין תח"צ
למה קנס אני לא מבין?!ולקבל קנס של 5.000 שקל!!!
לא כדאי ככה להתחיל את החיים....
וחוץ מזה שזה פיקוח נפש ממש!!!!!
מי שהולך יותר ממאה מטרמציאות בשטח שאפילו לאדם 1 שהולך ברחוב מקבלים קנס!!!!!
ומתשאלים וכו'
בקיצר מאד לא נעים......
נראה לי הכונה רק לצורך חיוני שלא ניתן לדחיה.....למה קנס אני לא מבין?!
מותר התקהלות של עד שני אנשים!!
הבהרה לסעיף הנוגע ליציאת אנשים:מי שהולך יותר ממאה מטר
אפשר לערוך את הפגישות בבית הנערה.
(בעקבות המצב, חסידים התחילו לאכול סעודה שלישית בבית כמו ליטאים, אז אולי אפשר לנסות גם שליטאים ייפגשו בבית כמו חסידים...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: