לוקסוס פלוס
משתמש חדש
ונכון שאין תשובה אחת לזה - אבל תנו פירוט קצר כדי להבין את התמונה הכוללת.
(רכב חשמלי / היברידי וכו - שנתון - ביטוח).
תודההה!!!
(רכב חשמלי / היברידי וכו - שנתון - ביטוח).
תודההה!!!
כולל ההחזרים על הרכב עצמו? או רק התחזוקה השוטפת?רכב חשמלי בסביבות 5000
ברור כולל החזריםכולל ההחזרים על הרכב עצמו? או רק התחזוקה השוטפת?
כולל ההחזריםכולל ההחזרים על הרכב עצמו? או רק התחזוקה השוטפת?
ועדיין הוצאות של אדם אחד על הרכב שלו לא יכול ללמד על ההוצאות של חברו רכב חדש - ישןבשביל לדעת את זה, לדעתי אפשר לבדוק את זה רק בפרספקטיבה של שנה שלמה
שנה שלימה שומרים את כל הקבלות של התיקונים + טסט + ביטוח + ירידת הערך של האוטו + כל התדלוקים
ואז מחלקים את הסכום ל 12 ומגלים כמה עולה לחודש
זה שחודש אחד עלה נניח 1,500 ₪ בגלל שלא היה שום תיקון, לא אומר שזה מה שאתה שם על אוטו בממוצע חודשי
הרי בחודש אחר שמת 3,000 ₪ על תיקון
עוד חודש סתם 1,000 ₪ פחחות שמישהו דפק אותך וברח ולא רצית לערב את הביטוח
וחודש אחר יש חריגה רצינית בדלק כי היה חופש...
חד משמעתיתועדיין הוצאות של אדם אחד על הרכב שלו לא יכול ללמד על ההוצאות של חברו רכב חדש - ישן
רכב היברידי - חשמלי - בנזין עבר ביטוחי טוב - פחות טוב יותר נוסע ברכב - פחות נוסע נסיעות בינערוניות - נסיעיות עירוניות רכב אמין - רכב פחות אמין וכן ע"ז הדרך
נכון, זה המטרה שרציתי בפתיחת האשכול - חשוב לי שבחודשי זה ייצא הכי פחות, כמה שפחות תיקונים, כמה שפחות הוצאות, חסכוני וכו'מה שכן, ריכוז נתונים של סוגי רכבים, הרגלים וכו' יכול לתת רקע מסוים למי שמתכנן לקנות אוטו שידע לקראת מה הוא הולך
תודה על הרעיון נראה לי שאף אחד לא חשב על זהלמה צריך רכב? לדעתי תחבורה ציבורית מספיקה זה חוסך המוווון כסף
אז מחפשים רכב היברידי אמיןנכון, זה המטרה שרציתי בפתיחת האשכול - חשוב לי שבחודשי זה ייצא הכי פחות, כמה שפחות תיקונים, כמה שפחות הוצאות, חסכוני וכו'
אז תפתחי אשכול במיוחד לזה כאן זה לא המקום כך אני חושב ואני מאמין שיש עוד כמהבבקשה, אני מומחית בלגרום לאנשים לחסוך כסף!!
אם ככה זה לא היתה שאלת האשכול, תסגנן מחדש את השאלה: איזה רכב הכי גם אמין וגם חסכוני וגם אין לו הרבה תיקונים?נכון, זה המטרה שרציתי בפתיחת האשכול - חשוב לי שבחודשי זה ייצא הכי פחות, כמה שפחות תיקונים, כמה שפחות הוצאות, חסכוני וכו'
ובכל זאת מעניין אותי לראות מהשטח עצמו, כנראה שיהיה מכך תועלת לעוד אנשים.אם ככה זה לא היתה שאלת האשכול, תסגנן מחדש את השאלה: איזה רכב הכי גם אמין וגם חסכוני וגם אין לו הרבה תיקונים?
יש פה על זה כבר כמה אשכולות אגב תוכל למצוא שם הרבה מידע
איך הגעתם לזה?רכב חשמלי בסביבות 5000
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: